ارتباط مستقیم با 30608 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
آموزشگاه
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
beikmohammadlou
تدریس ریاضی رجبی
ایران مدرس مقاله موفقیت تحصیلی آیا تحصیلات پرهزینه شانس موفقیت در دانشگاه را بالا می برد؟

آیا تحصیلات پرهزینه شانس موفقیت در دانشگاه را بالا می برد؟

به اشتراک گذاری

آیا تحصیلات پرهزینه شانس موفقیت در دانشگاه را بالا می برد؟ - تحصیلات پرهزینه، شانس موفقیت در دانشگاه را بالا نمی‌برد نتایج یک مطالعه جدید در استرالیا تایید کرد که تحصیل در مدارس غیرانتفاعی و پرهزینه، تاثیری در افزایش شانس موفقیت دانش‌آموزان در مقطع آموزش عالی ندارد.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: تدریس خصوصی دروس دانشگاهی

به گزارش سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با توجه به رشد این باور اشتباه که در صورت ثبت‌نام فرزندان در مدارس غیرانتفاعی و خصوصی، بازده تحصیلی و عملکرد آموزشی آنها و شانس قبولی‌شان در دانشگاه افزایش می‌یابد، اغلب خانواده‌های استرالیایی هزینه‌ بسیاری را برای ثبت نام فرزندانشان در مدارس خصوصی و گرانقیمت اختصاص می‌دهند. در این روند، دولت استرالیا میلیاردها دلار برای افزایش سود مدارس خصوصی هزینه کرده و از سوی دیگر مردم این کشور نیز برای ثبت نام فرزندانشان در این مدارس هزینه‌های میلیاردی می‌دهند. از سال 2008 تا 2013 میلادی دولت فدرال استرالیا بیش از 36 میلیارد دلار برای توسعه مدارس غیردولتی هزینه کرده است. در واقع هزینه‌های دولتیِ‌ اختصاص یافته به مدارس خصوصی شش تا 10 برابر بیشتر از مدارس دولتی است و به دنبال این آشفتگی،‌ مدارس دولتی نیز ناچار به افزایش شهریه‌های خود شده‌اند. این در حالی است که نتایج مطالعات اخیر نشان داده که تحصیل دانش‌آموزان در مدارس خصوصی و پرهزینه و همچنین ثروتمند بودن والدین و میزان دارایی آنها هیچ تاثیری بر میزان موفقیت دانش آموزان در مقطع آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی ندارد.

پیشنهاد می شود مقاله
راه های افزایش معدل در دانشگاه را هم بخوانید.

به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی ورد نیوز، در این تحقیق تاثیر موقعیت اقتصادی – اجتماعی بیش از 8000 دانش آموز بر عملکرد علمی و آموزشی آنها در سال نخست دانشگاه مورد سنجش قرار گرفت. نتایج این تحقیقات نشان داد اگرچه موفقیت تحصیلی دانش آموزان در مدارس، ‌عملکرد بهتر آن‌ها را در دانشگاه پیش بینی می‌کند اما این موفقیت‌ها با وضعیت اقتصادی خانواده‌های دانش‌ آموزان ارتباطی ندارد. در واقع یافته‌ها نشان داد، دولتی یا خصوصی بودن مدارس و منابع مالی آنها و دارایی والدین بر موفقیت‌های تحصیلی دانش آموزان در مقطع آموزش عالی تاثیرگذار نیست. کارشناسان استرالیایی در پایان این تحقیقات نتیجه گرفتند که خانواده‌های ثروتمند لزوما فرزندانی با موفقیت‌های علمی و تحصیلی بالاتر ندارند.

مطالعه این مقاله هم مفید است:
قیمت های جدید کلاس های تدریس خصوصی سال تحصیلی 97 – 98



آمار بازدید: 638 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image