ارتباط مستقیم با 30644 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
beikmohammadlou
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
آموزشگاه
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس ریاضی رجبی
ایران مدرس مقاله مطالب علمی کشف یک حوزه جدید مغزی

کشف یک حوزه جدید مغزی

به اشتراک گذاری

کشف یک حوزه جدید مغزی در این بخش توضیح داده شده است. محققان آمریکایی برای اولین بار موفق به کشف یک جنبه سودمند در مکانیزم مغزی شده‌اند که می‌تواند ما را در برابر تغییرات بینایی نامحسوس در فیلمها و در دنیای واقعی نابینا کند.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: یادگیری بهتر و ماندگارتر بر اساس ساختار مغز

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محققان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی و موسسه فناوری ماساچوست یک «حوزه پیوستگی» را کشف کرده‌اند که در آن، مغز اجسام مشابه دیده شده در فریم زمانی 15 ثانیه‌ای را از نظر بصری ادغام می‌کند.

برخلاف فیلمها، تصاویر در دنیای واقعی بطور خودبخود طی چند ثانیه تغییر شکل نمی‌دهند بنابراین حوزه پیوستگی آنچه را که ما در طول زمان مشاهده می‌کنیم، تثبیت می‌کند.

در اصل، این حوزه اجسامی را که تنها از نظر فیزیکی و نه بطور ریشه‌ای متفاوت هستند، بیشتر شبیه هم نشان می‌دهد.

به گفته دانشمندان، این نتایج شگفت‌انگیزند چرا که بر اساس آنها، سیستم بینایی، دقت را فدای درک پیوسته و ثابت از اجسام می‌کند.


پیشنهاد می شود مقاله تغذیه مقوی برای مغز دانش‌آموزان را هم بخوانید.

در مقابل، بدون حوزه پیوستگی ممکن است نسبت به هر نوسان بصری که در اثر سایه‌ها، حرکت و عوامل بیشمار دیگر ایجاد می‌شود، بسیار حساس شویم. برای مثال چهره‌ها و اجسام ممکن است مشابه تاثیر مواد مخدر توهم‌زا به کندی تغییر کنند.

محققان برای ایجاد موجودیت «حوزه پیوستگی» به شرکت‌کنندگان اجازه دادند تا مجموعه‌ای از میله‌ها یا توری‌ها را روی یک نمایشگر رایانه مشاهده کنند. این توری‌ها هر پنج ثانیه یکبار در زوایای متفاوتی ظهور می‌کردند.

دانشمندان دریافتند که شرکت‌کنندگان بجای تطابق دادن دقیق جهت توری‌ها، زاویه سه توری که در آخر مشاهده کرده بودند را در نظر داشتند که این با عنوان «وابستگی به سریال ادراکی» توصیف می‌شود.

مطالعه مقاله
رابطه نیمکره چپ مغز با خواندن و نوشتن زبان انگلیسی هم مفید است.

این پژوهش در مجله Nature Neuroscience منتشر شده است.


آمار بازدید: 726 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image