ارتباط مستقیم با 30630 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
تدریس خصوصی بهمن آبادی
beikmohammadlou
تدریس آیلتس بهرامی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
آموزشگاه
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
آموزشگاه راه ذکریا
ایران مدرس مقاله معرفی دانشگاهها معرفی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور

معرفی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور

به اشتراک گذاری

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول با نام قبلی مجتمع آموزش عالی جندی‌شاپور، دانشگاهی در شمال شهرستان دزفول است.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: موفقیت در زندگی دانشجویی و درس و تحصیل در مقطع دانشگاه

این مجتمع آموزشی که تأسیس آن از سال ۱۳۵۱ هجری خورشیدی آغاز شد، از سال ۱۳۵۸ و در چهار زمینهٔ مهندسی، علوم، کشاورزی و پزشکی دانشجو پذیرفت. در سال ۱۳۸۵ نام این مجتمع به دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور تغییر داده شد.

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در حال حاضر دارای 11 گرایش فنی است که در این دانشگاه تدریس می‌شود و بیش از هزار دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند. دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور، دانشجویان در رشته‌های مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی)، مهندسی مکانیک (گرایش حرارت و سیالات و طراحی جامدات)، مهندسی کامپیوتر (سخت‌افزار)، مهندسی برق (الکترونیک، قدرت و کنترل)، مهندسی عمران (سازه و آب)، مهندسی معماری، ریاضی (ریاضیات وکاربردها)، و درمقطع کارشناسی ارشد در رشته های مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) و مهندسی عمران (رودخانه) تحصیل می‌کنند.با توجه به چارت مصوب دانشگاه، بزودی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های مختلف مهندسی درمقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خواهد کرد.

پیشنهاد می شود مقاله
تدریس رشته «مطالعه آکادمیک نینجاها» در یک دانشگاه ژاپنی را هم بخوانید.

تاریخچه مجتمع آموزش عالی جندی ‌شاپور


در تاریخ ۱۵/۲/۱۳۵۱ دانشگاه جندی‌شاپور اهواز با خرید قطعه زمینی به مساحت ۵/۱۲۶ هکتار از اراضی شمال دزفول بمنظور تأسیس دانشکده کشاورزی، پروژهٔ ایجاد شاخهٔ شمالی را آغاز کرد.

در سال ۱۳۵۵ چارت سازمانی دانشکده به تصویب رسید و چهار دانشکدهٔ مهندسی، علوم، کشاورزی و پزشکی در دستور کار توسعهٔ شاخه شمالی قرار گرفت. در سال ۱۳۵۶ ساخت بیمارستان۵۰۰ تختخوابی دکتر گنجویان به‌عنوان دانشکدهٔ پزشکی آغاز شد و در همان سال قطعه‌زمینی نیز به مساحت ۱۸ هکتار برای تأسیس ساختمان‌های اداری و آموزشی از طرف سازمان آب و برق خوزستان به دانشکده واگذار گردید.

شروع به کار دانشکده به علت تقارن با انقلاب اسلامی مردم ایران تا سال ۱۳۵۸ به تعویق افتاد. در این سال قطعهٔ زمین دیگری نیز به مساحت ۱۴ هکتار در اختیار دانشکده قرار گرفت. در این سال دانشکده دارای یازده نفر عضو هیأت علمی بود که متاسفانه مجدداً پیش از پذیرش دانشجو، جنگ تحمیلی عراق علیه ایران مانع شروع بکار دانشکده شد و این وضعیت تا پایان جنگ ادامه داشت. هیأت علمی مذکور نیز در این شرایط پراکنده و اکثراً در دانشگاه اهواز مشغول به تدریس شدند. در طول دوران دفاع مقدس، کلیهٔ امکانات شاخة شمالی در اختیار رزمندگان اسلام قرار داشت و ساختمان اصلی آن به‌عنوان ستاد تخلیة شهدا و مجروحین مورد استفاده قرار گرفت.

مطالعه مقاله آبا تحصیلات پرهزینه شانس موفقیت در دانشگاه را بالا می برد؟ هم مفید است.

فعالیت آموزشی شاخهٔ شمالی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور از سال ۶۷ با پذیرش دانشجو در رشتة کاردانی کارهای عمومی ساختمان شروع شد و در سال ۱۳۷۱، رشتة کاردانی ماشین‌آلات مکانیک به عنوان دومین رشتة دانشکده شروع به کار کرد. در سال ۷۱ وزیر وقت آموزش عالی (دکتر معین) در محل دانشکده حضور یافتند و برنامة توسعهٔ شاخهٔ شمالی را با قول مساعد مسؤولین استانی و شهرستانی تصویب کردند.

در سال ۷۴ مجوز رشته‌های کاردانی معماری و کارشناسی عمران - عمران وکارشناسی عمران - آب اخذ گردید و بلافاصله پذیرش دانشجو صورت گرفت. در سال ۱۳۷۶، اعتبار ۱۲ میلیارد ریالی از محل اعتبارات ملی برای احداث ساختمان دانشکدهٔ مهندسی با زیربنای۸۸۰۰ متر مربع تصویب شد و از آغاز سال ۷۸ عملیات ساختمانی شروع شد و فاز اول آن که بالغ بر ۴۰۰۰ متر مربع است، آمادهٔ تحویل می‌باشد.

بین سالهای ۷۶ تا ۸۲ دانشکده بیشتر به‌دنبال تجهیز دانشکده از قبیل امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی، رایانه و کتابخانه بوده‌است و در این زمینه به توفیقات قابل توجهی نائل شده‌است. همچنین جذب استاد و ایجاد امکان برای ادامة تحصیل اساتید موجود از اولویتهای کاری دانشکده بوده‌است. از مهرماه سال ۸۰، پذیرش دانشجوی معماری در مقطع کارشناسی ناپیوسته آغاز شد. تیرماه ۱۳۸۰ وزیر محترم آموزش عالی، دکتر معین، با اختصاص ردیف مستقل بودجه برای شاخة شمالی موافقت فرمودند که نهایتاً سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با این امر موافقت نمود و از آغاز سال ۱۳۸۱ این امر متحقق گشت و به‌دنبال آن از آغاز سال ۸۲ کلیهٔ اعتبارات امور دانشجوئی و دو بخش از اعتبارات عمرانی (تعمیرات اساسی و تجهیزات) نیز مستقل گشت. اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات و مقطع کارشناسی ناپیوستة عمران و کارشناسی الکترونیک و کارشناسی شیمی نیز باعث شروع به کار این دو رشته از مهر ۸۲ شد. و در سال ۱۳۸۹ سازمان گسترش وزارت علوم با پذیرش کارشناسی ارشد رشته‌های عمران گرایش رودخانه و مکانیک گرایش تبدیل انرژی موافقت کردند.

پیشنهاد می کنیم این مقاله را هم بخوانید:
بیکارترین رشته‌های دانشگاه کدامند؟

تبدیل به دانشگاه

این مجتمع آموزشی در سال ۱۳۸۵ از مجتمع آموزش عالی جندی‌شاپور دزفول به دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول ارتقا یافت و هم‌اکنون در این دانشگاه 11 گرایش فنی تدریس می‌شود و بیش از هزار دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند. همچنین درراستای گسترش دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور 65 هکتار ازاراضی مورد نیاز دانشگاه، به آن واگذار شد.



کلیک کنید: تدریس خصوصی دروس دانشگاهی


آمار بازدید: 5719 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image