ارتباط مستقیم با 30625 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
beikmohammadlou
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
آموزشگاه راه ذکریا
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس خصوصی بهمن آبادی
آموزشگاه
ایران مدرس مقاله معرفی دانشگاهها دانشگاه هنر اسلامی تبریز

دانشگاه هنر اسلامی تبریز

به اشتراک گذاری

دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این بخش معرفی می شود. دانشگاه هنر اسلامی تبریز یکی از دانشگاه‌های شهر تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی است. دانشگاه هنر اسلامی تبریز در مهرماه سال ۱۳۷۸ خورشیدی با پذیرش ۲۴۱ نفر دانشجو در رشته‌های تحصیلی طراحی صنعتی و فرش و معماری تأسیس شده و شروع به فعالیت نمود.

دانشگاه هنر اسلامی تبریز در یک نگاه:

تأسیس ۱۳۷۸ خورشیدی

نوع سراسری (دولتی)

رئیس محمدعلی کی‌نژاد

معاون آموزشی آیدا ملکی


معاون دانشجویی کاظم پورالوار

معاون پژوهشی مازیار آصفی

مکان ایران، تبریز

وب‌گاه www.tabriziau.ac.ir

مجموعه‌های دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مجموعه پردیس دانشگاه دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مجموعهٔ پردیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در ضلع جنوبی چهارراه حکیم نظامی و در محل سابق کارخانهٔ چرم‌سازی خسروی قرار گرفته‌است؛ مساحت این مجموعه ۳۶٬۰۰۰ متر مربع شامل ۸ ساختمان سه‌طبقه و یک‌طبقه می‌باشد. مرمت مجموعهٔ پردیس از سال ۱۳۷۶ خورشیدی شروع شده و در همین راستا ساختمان‌های فرسوده به آمفی‌تئاتر، ساختمان اداری، سالن ورزشی، سلف سرویس و کتابخانه تغییرکاربری داده‌اند؛ همچنین توربین‌ها و ژنراتورهایی که در بخش تأسیسات کارخانهٔ چرم‌سازی باقی مانده‌اند، مرمت و بازسازی شده و به‌عنوان موزهٔ صنعتی مورداستفاده قرار خواهند گرفت.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: تدریس خصوصی تبریز

مجموعه مقصودیه دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مجموعهٔ مقصودیه یکی از مجموعه‌های دانشگاه هنر اسلامی تبریز است که در خیابان مقصودیه واقع شده‌است. مساحت این مجموعه ۷٬۳۸۲ متر مربع شامل ساختمان‌های تاریخی بهنام، قدکی و گنجه‌ای‌زاده می‌باشد که این ساختمان‌ها هم‌اکنون به‌طور کامل مرمت و بازسازی شده و در اختیار دانشگاه هنر اسلامی تبریز قرار گرفته‌اند؛ همچنین ساختمان صدقیانی نیز پس از واگذاری، مرمت شده و به این مجموعه ملحق خواهد شد.

ساختمان‌های تاریخی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

ساختمان بهنام

ساختمان بهنام یکی از ساختمان‌های تاریخی دانشگاه هنر اسلامی تبریز است که قدمت آن به اواخر دورهٔ زندیه می‌رسد. مساحت این بنا ۱٬۹۰۰ متر مربع است و بخش اداری دانشکدهٔ معماری و شهرسازی را در خود قرار داده‌است. تالار مرکزی ساختمان بهنام به‌دلیل نقاشی‌شده بودن دیوارها و شومینه‌ها از مهم‌ترین آثار معماری دورهٔ زندیه به‌شمار می‌رود.

پیشنهاد می شود مقاله
دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند را هم بخوانید.

خانه قدکیساختمان قدکی

ساختمان قدکی یکی از ساختمان‌های تحت‌تملک دانشگاه هنر اسلامی تبریز است. قدمت این بنا به اواسط دورهٔ قاجاریه می‌رسد و مساحت آن ۱٬۳۴۰ متر مربع شامل دو طبقهٔ زیرزمین و همکف و دو حیاط اندرونی و بیرونی است. ساختمان قدکی پس از مرمت و بازسازی بخش‌های مختلف دانشکدهٔ معماری و شهرسازی نظیر تعدادی از آتلیه هاو نمایشگاه را در خود گنجانده‌است. طبقهٔ زیرزمین این ساختمان به‌جهت جای‌دادن حوضخانه و حوض سنگی تاریخی در خود، نسبت به سایر طبقه‌ها اهمیت بیش‌تری پیدا کرده‌است و غالبا آثار دانشجویان در این محل به نمایش گذاشته می شود .

خانه گنجه‌ای زادهساختمان گنجه‌ای‌زاده

ساختمان گنجه‌ای‌زاده یکی از ساختمان‌های دانشگاه هنر اسلامی تبریز است که پیشینهٔ آن به اواخر دورهٔ قاجاریه و اوایل دورهٔ پهلوی می‌رسد. مساحت این بنا ۴٬۱۴۲ متر مربع شامل سه طبقهٔ مجزا است که آتلیه‌ها، کلاس‌های درس و سایر بخش‌های آموزشی دانشکدهٔ معماری و شهرسازی در آن قرار گرفته‌اند. ساختمان گنجه‌ای‌زاده دارای معماری برونگرا است که این شیوهٔ معماری در اکثر بناهای دوره قاجاریه دیده می‌شود.

مطالعه این مقاله هم مفید است:
معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

ساختمان‌های جدید دانشگاه هنر اسلامی تبریز

ساختمان اداری و مالی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

ساختمان اداری و مالی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از ساختمان‌های جدید این دانشگاه است. مساحت این بنا ۴۵۰ متر مربع است که به وسیلهٔ کمک‌های مردمی احداث شده‌است. ساختمان اداری و مالی هم‌اکنون به‌عنوان ساختمان پشتیبانی مرکزی دانشگاه هنر اسلامی تبریز شناخته می‌شود.

ساختمان دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

ساختمان دانشکدهٔ هنرهای کاربردی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از سال ۱۳۸۲ خورشیدی شروع به ساخت گردیده و در سال ۱۳۸۵ خورشیدی به بهره‌برداری رسیده‌است. مساحت این بنا ۱۰٬۰۰۰ متر مربع می‌باشد که در بخش شرقی مجموعهٔ پردیس دانشگاه قرار گرفته‌است.

مطالعه مقاله
بازارکار کدام رشته دانشگاهی رونق دارد؟ را هم پیشنهاد می کنیم.

رشته‌های تحصیلی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

دانشگاه هنر اسلامی تبریز هم‌اکنون در یک رشتهٔ تحصیلی در مقطع کاردانی، هفت رشتهٔ تحصیلی در مقطع کارشناسی، شش رشتهٔ تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دو رشتهٔ تحصیلی در مقطع دکتری دانشجو می‌پذیرد.

کاردانی

فرش

کارشناسی

چندرسانه‌ای

صنایع دستی

طراحی صنعتی

فرش

مرمت آثار تاریخی

هنر اسلامی

کارشناسی ارشد

پژوهش هنر

طراحی شهری

طراحی صنعتی

معماری

معماری اسلامی

هنر اسلامی

تکنولوژی معماری

فرش

دکتری

شهرسازی اسلامی

معماری اسلامی


آمار بازدید: 1177 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image