ارتباط مستقیم با 30625 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
آموزشگاه راه ذکریا
آموزشگاه
beikmohammadlou
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس خصوصی بهمن آبادی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس ریاضی رجبی
ایران مدرس مقاله مطالب علمی ساخت شیرینی ضد پوسیدگی دندان!

ساخت شیرینی ضد پوسیدگی دندان!

به اشتراک گذاری

ساخت شیرینی ضد پوسیدگی دندان در این بخش توضیح داده شده است. در خبری مهیج برای دوستداران شیرینی، محققان آلمانی موفق به تولید نوعی شیرینی بدون قند شده‌اند که میزان باکتری‌های حفره‌زا را در دندان کاهش می‌دهد.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: میکروبی که الکتریسیته می‌خورد

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این شیرینی که توسط کریستین لانگ از شرکت زیست‌فناوری برلین ابداع شده، حاوی باکتریهای مرده‌ای است که به باکتریهای عامل ایجاد حفره در دندانها می‌چسبند.

طبق نتایج پژوهشها، افرادی که از این شیرینی استفاده کردند از سطوح کاهش یافته باکتری بد در دهان خود برخوردار بودند. پس از خوردن شیرینی، باکتریهایی که به سطح دندان می‌چسبند از خود اسیدی آزاد می‌کنند که مینای دندان را حل کرده و منجر به پوسیدگی دندان می‌شوند.

گونه باکتریایی که بیشتر احتمال ایجاد حفره دندانی را دارد، «استرپتوکوک موتانس» است. گونه دیگر باکتری موسوم به «لاکتوباسیل پاراکاسی» که در کفیر وجود داشته، سطوح باکتری استرپتوکوک موتانس را کاهش داده و تعداد حفره‌های دندانی را کم می‌کند.

پیشنهاد می شود مقاله
میدان‌های الکترومغناطیسی چگونه باعث ناباروری می‌شوند؟ را هم بخوانید.


قند موجود در سطح باکتری لاکتوباسیل پاراکاسی به باکتری استرپتوکوک موتانس می‌چسبد. لانگ و همکارانش بر این باورند که لاکتوباسیل پاراکاسی با چسبیدن به استرپتوکوک موتانس از اتصال مجدد آن به دندان جلوگیری خواهد کرد.

این محققان سپس یک شیرینی بدون قند حاوی نمونه‌های باکتری که با گرما کشته شده‌اند، تولید کردند تا تاثیر باکتری لاکتوباسیل پاراکاسی را در کاهش حفره‌های دندانی مشاهده کنند.

از میان 60 داوطلب حاضر در این پژوهش، یک سوم از شیرینی حاوی یک میلی‌گرم از لاکتوباسیل پاراکاسی، ‌دو سوم از شیرینی حاوی دو میلی‌گرم از این باکتری و یک سوم نهایی از شیرینی‌های با طعم مشابه اما بدون باکتری خوردند.

مطالعه مقاله تولید نانوذرات محرک سیستم ایمنی بدن در برابر سلول‌های سرطانی هم مفید است.

هر کدام از داوطلبان پنج شیرینی را در طول دوره یک روز و نیم خوردند. در پایان آزمایشات، حدود سه چهارم داوطلبانی که از شیرینی‌های حاوی باکتری استفاده کرده بودند، از سطوح بسیار پائینتری از باکتری استرپتوکوک موتانس در بزاق خود نسبت به روز قبل برخوردار بودند.

داوطلبانی که از شیرینی‌های حاوی دو میلی‌گرم از باکتری لاکتوباسیل پاراکاسی خورده بودند، پس از خوردن اولین شیرینی کاهش چشمگیر میزان باکتری عامل حفره دندانی را تجربه کردند.

این مقاله را هم بخوانید:
دستاورد بزرگ دانشمندان در زنده نگه داشتن ریه اجساد


آمار بازدید: 865 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image