ارتباط مستقیم با 30647 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
تدریس ریاضی رجبی
آموزشگاه
beikmohammadlou
تدریس خصوصی بهمن آبادی
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
ایران مدرس مقاله مطالب علمی تولید نانوذرات محرک سیستم ایمنی بدن در برابر سلول‌های سرطانی

تولید نانوذرات محرک سیستم ایمنی بدن در برابر سلول‌های سرطانی

به اشتراک گذاری

تولید نانوذرات محرک سیستم ایمنی بدن در برابر سلول‌های سرطانی - پژوهشگران دانشگاه جانز هاپکینز موفق به ساخت نانوذرات صافی شدند که می‌تواند موجب تحریک سلول‌های سیستم ایمنی بدن برای مقابله با تومورهای سرطانی شود.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: مهم‌ترین بیماری شایع در مدارس

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، «جوردن گرین» از محققان این پروژه می‌گوید: شکل این ذرات بسیار مهم است، زیرا ذرات بیضوی و کشیده بسیار بهتر از ذرات کاملا کروی در فعال کردن سیستم ایمنی عمل می‌کند و می‌تواند تومور را در حیوانات از بین ببرد. یکی از بزرگترین چالش‌ها در حوزه سرطان، ردیابی تومور و از بین بردن آن است. یکی از راهبردها این است که از یک کپسول حاوی داروی ضد تومور استفاده کنیم، این کپسول وارد بدن شده و به محل تومور می‌رود و در آنجا محتویات خود را رهاسازی می‌کند. روش ‌شیمی‌درمانی فعلی که در آن دارو مستقیم وارد بدن می‌شود، موجب از بین بردن سلول‌های سالم نیز می‌شود. ما به دنبال استفاده از سلول‌های محافظ و مبارز T بدن بودیم تا تومورها را یافته و از بین ببریم.

معمولا از سلول‌های حاوی آنتی‌ژن (APC) به عنوان نابودگر سلول‌های سرطانی استفاده می‌شود. این گروه مدت‌ها به دنبال ساخت APC‌های مصنوعی بودند که در نهایت موفق به ساخت آن شدند. این گروه‌ APC‌هایی تولید کردند که در سطح آنها پروتئین‌های موجود در سطح تومور وجود داشت که به عنوان «سیگنال وجود خطر» برای بدن محسوب می‌شود. این APC موجب تحریک سلول‌های T و فعال شدن آنها می‌شود؛ این کار موجب تکثیر سلول‌های T در مدت چند روز می‌شود. سلول‌های تکثیر یافته در نهایت درون بدن به دنبال سلول سرطانی می‌گردند و آنها را از بین می‌برند. این روش دارای محدودیت‌ و مشکلاتی بود. از این رو محققان به فکر بهبود این سلول‌ها افتادند و در نهایت دریافتند که صاف کردن APCها موجب می‌شود عملکرد بهتری نسبت به سلول‌های کروی داشته باشد.

پیشنهاد می کنیم مقاله
استخراج 2 مولکول جدید برای اولین بار در دنیا - کنترل 5 بیماری با کمک پروانه ها را هم بخوانید.

این گروه نانوذرات صاف را با نانوذرات کروی به دو گروه موش تزریق کرده و نتایج را مقایسه کردند و در نهایت نشان دادند که قدرت عملکردی ذرات صاف چند برابر بیشتر از ذرات کروی است.


کلمات کلیدی: نانوذرات، سیستم ایمنی بدن، سلول‌های سرطانی، درمان سرطان

مطالعه این مقاله هم مفید است: رابطه بین ارتقای شغلی و احتمال ابتلا به بیماری قلبی


آمار بازدید: 771 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image