ارتباط مستقیم با 30676 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
تدریس ریاضی رجبی
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی بهمن آبادی
beikmohammadlou
آموزشگاه
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
ایران مدرس مقاله مطالب علمی ارتباط سرطان و ایدز با ویروسهای باستانی انسانهای اولیه

ارتباط سرطان و ایدز با ویروسهای باستانی انسانهای اولیه

به اشتراک گذاری

ارتباط سرطان و ایدز با ویروسهای باستانی انسانهای اولیه در این بخش توضیح داده شده است. دانشمندان اعتقاد دارند که ویروسهای باستانی که انسان از نئاندرتالها به ارث برده با بیماریهای مدرنی چون سرطان و ایدز مرتبط است. به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان درحال تحقیق روی ارتباط احتمالی بین رترو ویروس داخلی که در دی ان ای وجود دارد و بیماریهای مدرنی چون ایدز و سرطان هستند.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: نگاهی به 10 دستاورد فناورانه پزشکی تأثیرگذار در سال 2013

محققان دی ان ای از نئاندرتالها و یک گروه دیگر از انسانهای باستانی که به آنها دنیسواها گفته می شد را با دی ان ای که از بیماران مبتلا به سرطان گرفته بودند مقایسه کردند.

آنها شواهدی پیدا کرده بودند که ویروسهای نئاندرتالها و دنیسواها را به دی ان ای مدرن مرتبط می کند و نشان می دهد که خاستگاه دی ان ای مدرن بیش از نیم میلیون سال پیش بوده است.

نئاندرتالها با نیاکان ما انسانهای مدرن طی هزاران سال همزیستی داشتند اما آنها به یک زیرگونه انسانی دیگر تلقی دارند. آنها در نهایت 30 هزار سال پیش منقرض شدند.

حدود 8 درصد از دی ان ای انسان از رترو ویروس داخلی یا ERV هایی تشکیل شده که توالی های دی ان ای به جای مانده از ویروسهایی هستند که از نسل به نسل منتقل شده اند. آنها 90 درصد از ژنوم را تشکیل می دهد که گاهی با عنوان دی ان ای جانک به معنای آشغال از آنها یاد می شود که دربرگیرنده هیچ دستور العملی برای ساخت پروتئینها نیستند.


پیشنهاد می شود مقاله تولید نانوذرات محرک سیستم ایمنی بدن در برابر سلول‌های سرطانی را هم بخوانید.

دکتر گکیکاس ماگیورکینیس از دپارتمان جانورشناسی دانشگاه آکسفورد که یکی از محققان اصلی این پروژه بود گفت: فکر نمی کنم که صرفا به این علت که ما شناختی نسبت به آن نداریم اطلاق نام دی ان ای جانک به آنها درست باشد. تحت شرایط خاصی دو ویروس جانک می توانند پس از ترکیب موجب بیماری شوند. ما این امر را تاکنون در حیوانات مشاهده کرده ایم. ERV ها تاکنون نشان داده اند که می توانند هنگامی که فعال شده توسط یک باکتری در سیستم ضعیف ایمنی موجب ایجاد سرطان شوند.

تیم دانشگاه آکسفورد درحال حاضر تلاش می کند به ارتباطهای محتمل بین این ویروسهای باستانی بپردازد که به خانواده ویروسهای HML2، سرطان و ایدز مرتبط هستند.

دکتر رابرت بلشاو از دانشگاه پلی ماث اظهار داشت: با استفاده از توالی دی ان ای 300 بیمار باید بتوانیم گسترش این ویروس را در جمعیت مدرن مشاهده کنیم. ما انتظار داریم که این ویروسها با هیچ تأثیرات منفی در اکثر جمعیت مدرن پخش شده باشند و هیچ فشار تکاملی روی آن وجود نداشته باشد. اگر به این نتیجه برسیم که این ویروس ها کمتر از چیزی که انتظار داشتیم متداول است، مشخص می شود که این ویروسها به صورت اتفاقی فعال شده است.

مطالعه این مقاله هم مفید است:
کشف عملکرد یک پروتئین، امیدی تازه در توقف رشد سلول‌های سرطانی

این تحقیق در مجله زیست شناسی امروز با پشتیبانی مالی تراست ولکام و شورای تحقیقات پزشکی بریتانیا منتشر شده است.

،کلمات کلیدی: ارتباط سرطان و ایدز، ویروسهای باستانی، انسانهای اولیه، سرطان، ایدز

مطالعه مقاله
آغاز تولید داروی پیشرفته ضد سرطان و ماده اولیه پنی‌سیلین را هم پیشنهاد می کنیم.


آمار بازدید: 820 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image