ارتباط مستقیم با 30629 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
beikmohammadlou
تدریس خصوصی بهمن آبادی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
آموزشگاه
تدریس ریاضی رجبی
تدریس آیلتس بهرامی
ایران مدرس مقاله مطالب علمی همه چيز درباره آزمون تافل (TOEFL)

همه چيز درباره آزمون تافل (TOEFL)

به اشتراک گذاری

تافل يک آزمون جـامع زبان انگليسي است که بـراي ورود به بيش از 4400 کالج و دانشگاه در ايالات متحده و کانادا، و ديـگر بخشهـاي جهان، مورد نيـاز مي‌باشد. همچنيـن خارجياني که داراي مشاغل حرفه‌اي مي‌باشند، بـراي ادامه فعاليتهاي حرفه‌ايشان در آمريکا و کانادا مرتباً به يک رتبه تافل نياز دارند.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: تدریس خصوصی تافل و آیلتس تضمینی در تهران

تافل کتبي و کامپيوتري

از سال 1968 تا 1998، آزمون تافل فقط به صورت کتبي برگزار مي‌شد. شرکت کنندگان پاسخ‌هايشان را روي يک برگه با مداد علامت مي‌زدند. در سال 1998 ETC كه آزمون تافل را تهيه مي‌کند و Sylvan Learning Systems که برگزاري نسخه کامپيوتري تافل را بر عهده دارد، براي اولين بار اين آزمون را به صورت کامپيوتري عرضه کردند.

علاوه بر اين دو نسخه (کتبي و کامپيوتري)، قرار است يک آزمون کاملاً جديد نيز در آينده نزديک ارائه شود. اين آزمون جديد تفاوتهاي زيادي با دو نسخه موجود خواهد داشت. از آن جمله مي‌توان به اضافه شدن بخش «Speaking» اشاره كرد. از آنجايي که اين بخش تاکنون در تافل مورد سنجش قرار نگرفته است، مي‌توانيم انتظار تغييرات بزرگي را در ساختار اين آزمون داشته باشيم.

آزمون کتبي تافل (PBT)


تافل کتبي يک آزمون زمانبندي شده است که از سه بخش اصلي تشکيل شده است:

1- بخش شنيداري

50 پرسش

35 دقيقه

2- بخش ساختار و نگارش

40 پرسش

25 دقيقه

3- درک مطلب

50 پرسش

55 دقيقه

برای مشاهده لیست مدرسین تافل کلیک نمائید: تدریس خصوصی تافل

بخش شنيداري. اين بخش از تافل توانايي شما را در درک مکالمه‌هاي انگليسي آمريکايي مورد سنجش قرار مي‌دهد. اين بخش خود به سه قسمت تقسيم مي‌شود. قسمت اول اين بخش (Part A) شامل مکالمه‌هايي کوتاه مي‌باشد که بين دو نفر صورت مي‌گيرد و پس از پايان هر مکالمه پرسشي مبني بر اينکه چه چيزي بين اين دو نفر رد و بدل شده است و يا پرسشي در مورد زمان يا مکان اين مکالمه، مطرح مي‌شود.

در قسمت دوم (Part B) مکالمه‌هاي گسترده‌تري بين دو يا چند نفر انجام مي‌شود و قسمت سوم (Part C) نيز دربرگيرنده نطق‌ها و سخنراني‌هايي است که بيشتر حول و حوش موضوعات دانشگاهي و آکادميک مي‌باشد.

بخش ساختار و نگارش. اين بخش دو دسته از سؤالات را در بر مي‌گيرد و هر دو دسته براي سنجش توانايي شما در تشخيص گرامر و ساختار صحيح در يک متن طراحي شده‌اند. در دسته اول سؤالات (ساختار يا Structure) شما بايد ساختار صحيح و ترتيب لغات را تشخيص دهيد. اين دسته از سؤالات از يک جمله با يک يا چند جاي خالي تشکيل شده است و شما بايد گزينه‌اي را که به بهترين نحو جمله را تکميل مي‌کند، انتخاب کنيد. در دسته دوم سؤالات (نگارش يا Written Expression) هم شما با جملات کاملي روبرو مي‌شويد که زير چهار تا از کلمات آنها خط کشيده شده است و شما بايد کلمه يا عبارت نادرست را شناسايي کنيد.

درک مطلب. مهارت کافي در درک متون انگليسي و نيز دايره لغات خوب، کليد موفقيت در همه بخشهاي تافل محسوب مي‌شود، اما در اين بخش اين مهارتها بطور خاص مورد ارزيابي قرار مي‌گيرند. اين بخش از آزمون تافل معمولاً شامل پنج متن در زمينه‌هاي علمي و دانشگاهي مي‌باشد و به دنبال هر متن 10 پرسش مطرح مي‌شود. همه اطلاعاتي که براي پاسخ به پرسشها نياز داريد در داخل متنها گنجانده شده است و شما نياز به پيش‌زمينه علمي خاصي نداريد.

آزمون کامپيوتري تافل (CBT)

نسخه کامپيوتري آزمون تافل از بخشهاي زير تشکيل شده است:

1- بخش شنيداري

50-30 پرسش

60-40 دقيقه

2- ساختار

25-20 پرسش

20-15 دقيقه

3- درک مطلب

60-44 پرسش

90-70 دقيقه

4- بخش نوشتاري

1 انشاء

30 دقيقه

بخش شنيداري. بر خلاف آزمون کتبي، شما براي شنيدن از گوشي (headphone) استفاده مي‌کنيد. همچنيـن در آزمـون کامپيوتري علاوه بر صـدايي که مي‌شنويد، يک تصويــر هم به نمـايش در مي‌آيد. به همراه هر پرسش گزينه‌هايي در صفحه نمايش داده مي‌شوند که بجاي حروف (C) ،(B) ،(A) و (D)، کنار هر گزينه يک بيضي [] ديده مي‌شود و شما بايد روي پاسخ(هاي) صحيح کليک کنيد.

در آزمون کامپيوتري تافل گاهي بيش از يک پاسخ صحيح وجود دارد. در چنين حالتي به شما گفته مي‌شود که چند پاسخ صحيح را بايد انتخاب کنيد.

اين بخش به دو قسمت تقسيم مي‌شود. قسمت اول شامل مکالمات کوتاهي است که البته کمي از تافل کتبي طولاني‌تر است. در قسمت دوم هم شما با مکالمه‌ها و سخنرانيهاي طولاني‌تري روبرو مي‌شويد.

ساختار. اين بخش آزمون تافل کامپيوتري، درست مانند تافل کتبي است، با اين تفاوت که شما بجاي علامت زدن با مداد روي کاغذ، با ماوس روي گزينه صحيح کليک مي‌کنيد.

درک مطلب. در اين بخش شما ابتدا متني را مي‌خوانيد که معمولاً طولاني‌تر از آن است که همه آن در يک صفحه نمايش ديده شود. بنابراين شما مجبور خواهيد بود از «نوار مرور» براي ديدن (يا مرور) بقيه متن استفاده کنيد (تا زمانيکه «مرور» متن را تمام نکرده باشيد، کامپيوتر پرسشها را در اختيار شما نمي‌گذارد). در اين مرحله بايد روي گزينه Proceed کليک کنيد. حال شما متن را در سمت چپ و پرسش را در سمت راست صفحه نمايش خواهيد ديد. در اين مرحله شما مي‌توانيد با کليک روي گزينه Prev به پرسش قبلي برگرديد.

بخش نوشتاري. اين بخش جدا از رتبه کلي شما گزارش مي‌شود. بخش نوشتاري در حال حاضر در آزمون کامپيوتري تافل گنجانده شده است. اين انشاء را هم مي‌توان با قلم روي يک پاسخ‌نامه نوشت و هم مي‌توان مستقيماً در کامپيوتر تايپ نمود. در اين حالت مي‌توانيد از گزينه‌هايي مثل delete، paste، cut و... استفاده کنيد.

همه چيز درباره تافل، تدریس خصوصی تافل، انواع آزمون تافل، تافل دکتری، آزمون کامپيوتري تافل، آزمون کتبي تافل، تافل کتبي و کامپيوتري، toefl

منبع: ariantoefl.blogfa.com

----------------------------

تفاوت بین آیلتس و تافل در چیست؟

برای مشاهده لیست اساتید آیلتس کلیک نمائید: تدریس خصوصی آیلتس

در سالهای اخیر با توجه به رشد روز نفوذ زبان انگلیسی در مجامع جهانی و بالا رفتن تقاضا برای شرکت در آزمون های بین المللی زبان انگلیسی، همواره این سوال در ذهن متقاضیان شرکت در این آزمون ها مطرح بوده که ؛ “تفاوت عمده ی آزمون های بین المللی آیلتس و تافل چیست؟” و اهمیت این آزمون ها برای دانشجویان از چه رو است؟

در این بخش نگاهی جامع به تفاوت های عمده ی آزمون های بین المللی آیلتس و تافل خواهیم داشت.

IELTS

آزمون آیلتس (International English Language Testing System) جهت سنجش میزان آمادگی داوطلبان برای ادامه تحصیل، فراگیـری مهارتهـای تخصصـی و یـا کار و اقامـت در کشـورهـای انگلیسی زبان طراحی شـده است. اکثر دانشگاههاى دنیا (بخصوص کشورهاى انگلیسى زبان) ارائه مدرک IELTS را بعنوان یکى از مهمترین شروط پذیرش دانشجویان مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا قید کرده اند. این آزمون مشترکاً از سوى ۳ سازمان معتبر

IELTS Australia – Cambridge – British Council طراحى و توسط نمایندگى‌ها در بیش از ۲۷۰ مرکز مختلف در بیش از ۱۱۰ کشور جهان برگزار مى شود.سالانه حدود یک و نیم میلیون نفر در آن شرکت می‌کنند.

TOEFL

آزمون تافل (Test of English as a Foreign Language) بعنوان مهمترین و معتبرترین تست سنجش دانش زبان در دنیا مطرح است و بکار گرفته مى شود و یک آزمون جـامع زبان انگلیسی است که بـرای ورود به بیش از ۴۴۰۰ کالج و دانشگاه در ایالات متحده و کانادا، و دیـگر بخشهـای جهان، مورد نیـاز می‌باشد. همچنیـن افراد غیر بومی که دارای مشاغل حرفه‌ای می‌باشند، بـرای ادامه فعالیتهای حرفه‌ایشان در آمریکا و کانادا مرتباً به یک رتبه تافل نیاز دارند.

تافل و آیلتس چه تفاوت عمده ای دارند؟

تافل آزمونی است که توانایی داوطلب را در درک و کاربرد انگلیسی امریکایی می سنجد اما در آزمون آیلتس، انگلیسی به عنوان زبان بین المللی سنجیده می شود و بنابراین به عنوان مثال، در قسمت سنجش مهارت شنیدن از لهجه های مختلف انگلیسی استفاده می شود و نه فقط یک لهجه خاص.

آیا این آزمون ها فقط برای تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان است؟

در بیشتر موارد بلی، اما برای موارد دیگری مانند مهاجرت به کشور های کانادا و استرالیا آزمون آیلتس ضروری است و برای دریافت بورسیه های تحصیلی، استخدام در مراکز دولتی و یا شرکت های بازرگانی ممکن است کسب حد نصاب امتیاز در تافل از شما خواسته شود.

آیا تافل فقط برای ورورد به دانشگاه های آمریکا معتبر است؟

خیر. بنا به وب سایت رسمی ای. تی. اس، (E.T.S) شش هزار موسسه در ۱۱۰ کشور دنیا و تقریبا تمام دانشگاه های انگلستان، استرالیا، نیوزیلند و کانادا برای پذیرش، اعطای بورس تحصیلی، و فارغ التحصیلی نمرات تافل را ملاک قرار می دهند. سایت رسمی ایلتس هم آمار و ارقام مشابهی را در خصوص مقبولیت آیلتس ذکر می کند.

اعتبار آزمون ها چه مدت است؟

نتایج هر کدام از آزمون های ایلتس و تافل به مدت دو سال اعتبار دارند.

آزمون آیلتس چند نوع است؟

این آزمون در دو نوع مختلف موجود می‌باشد:

آکادمیک (Academic) و عمومی (General Training)

افرادی که قصد تکمیل تحصیلات خود در دانشگاههای انگلیسی زبان را دارند (کارشناسی به بالا) باید از نوع آکادمیک این آزمون، و افرادی که به منظور گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت فنی و حرفه‌ای، اخذ دیپلم، کار و یا اقامت قصد سفـر به کشورهـای انگلیسی زبان را دارند، می‌توانند از نوع عمومی این آزمون استفاده کنند.

آیا آزمون تافل هم دارای انواع مختلف است؟

بلی، اما تفاوت آزمون های تافل بیشتر در نحوه برگزاری آن هاست. ابتدا آزمون تافل به صورت کاغذی (PBT) بود و داوطلبان جواب پرسش ها را با مداد روی روی پاسخنامه علامت می زدند. با پیشرفت تکنولوژی، تافل به صورت کامپیوتری (CBT) هم رایج شد. اما امروز فقط به صورت های کاغذی (PBT) و اینترنتی (IBT) برگزار می شود. مقیاس نمره در هر کدام از این آزمون ها متفاوت است.

سیستم نمره دهى و نتایج IELTS

نتایج امتحان حدود ۲ هفته بعد از امتحان اعلام مى شود. فرم اعلام نتایج شامل ۵ نمره متفاوت است (۴ نمره مربوط به هریک از ۴ بخش آزمون است و یک نمره کل که معدل آن ۴ نمره است).

امتیاز نمرات امتحان IELTS از ۱ تا ۹ را شامل مى شود.

امتیاز ۱ به مفهوم آن است که داوطلب شرکت کننده فاقد توانمندى استفاده از زبان انگلیسى می باشد و امتیاز ۹ به مفهوم آن است که داوطلب داراى توانمندى بکارگیرى زبان همانند یک فرد انگلیسى زبان تحصیلکرده مى باشد.

هریک از مهارتهاى چهارگانه بطور جداگانه از ۱ تا ۹ امتیاز دهى شده و در نهایت معدل از ۴ مهارت فوق محاسبه و اعلام مى گردد.

تقاضای تجدید نظر

از تاریخ اول جولای تغییر روشی در چگونگی‌اعتراض به نمرات آیلتس ایجاد خواهد شد.

شرکت‌کنندگان در امتحان آیلتس این فرصت را دارند تا به بخشی یا تمام نمرات کارنامه خود اعتراض کنند. برای این کار لازم است تا در فاصله یک ماه بعد از تاریخ چاپ کارنامه فرم تقاضای تجدید نظر را پر کرده و همراه با اصل کارنامه خود٬ به دفتر امتحان آیلتس ارسال نمایید.

هزینه رسیدگی به اعتراض٬ چه به بخشی از نمرات یا همه آنها٬ ۸۴۰۰۰۰ ریال است که در صورتی که نمره شرکت‌کننده در امتحان بیشتر شود٬ به طور کامل به شرکت‌کننده برگردانده خواهد شد. در صورت افزایش نمره کارنامه جدیدی برای داوطلب صادر خواهد گردید.

ویرایش و تلخیص:آکاایران

همه چيز درباره تافل، تدریس خصوصی تافل، انواع آزمون تافل، تافل دکتری، آزمون کامپيوتري تافل، آزمون کتبي تافل، تافل کتبي و کامپيوتري، toefl

----------------------

برای مشاهده لیست کامل مدرسین خانم و آقای زبان انگلیسی کلیک کنید:
تدریس خصوصی زبان انگلیسی

تافل دکتری دانشگاههای ایران

در این جا قصد داریم بطور کامل و مبسوط در باره ی تافل دکتری دانشگاههای ایران بنویسیم. تا اطلاع ثانوی این مطالب را از وبلاگ همکاران خوبمان با نام "وبلاگ گروهی کتابداران ایران" وام گرفته ایم.

اخذ مجوز شرکت در آزمون کتبی تخصصی در صورتی امکان‌پذیر است که دانشجو بتواند مدرکی معتبر در زمینه زبان عمومی از یکی از دانشگاه‌های معتبر ایران یا خارج ارائه نماید. آزمون زبان عمومی انگلیسی رایج در ایران، تافل می باشد که هر دانشگاه آزمون خاص خود را دارد. و بعضی از دانشگاه‌ها آزمون سایر دانشگاه را می‌پذیرند. سازمان سنجش نیز آزمون TOLIMO را برگزار می‌کند در صورتی که داوطلب حد نصاب این آزمون را کسب کند می‌تواند در آزمون کتبی تخصصی شرکت نماید. که بعداً حد نصاب آن برای هر دانشگاه ذکر می‌گردد.

آزمون زبان عمومی در دنیا به صورت‌های مختلف همچون IELTS ، TOEFL ، MCHE ، TOLIMO ، MOHMET برگزار می‌شود. که تافل بین‌المللی توسط سازمان سنجش برگزار می گردد. امتحان‌های تافل برگزار شده در ایران با تافل استاندارد تفاوت‌هایی دارد. عمده‌ترین تفاوت آن عدم وجود مهارت شنیداری (Listening) و نوشتاری (Writing) در آزمون‌های تافل داخل است. که این امر امتحان تافل دانشگاه‌های ایران را ساده‌تر نموده است. و فقط مهارت قواعد (Grammer) ، لغت و درک مطلب (Vocabulary & reading) مورد آزمون قرار می‌گیرد.امروزه تافل در دنیا به 3 فرمت زیر آزمون می‌شود:

- Paper Based TOEFL.

- Computer – Based TOEFL.

- NEXT Generation TOEFL.

آزمون تافل که توسط دانشگاه‌های ایران برگزار می‌شود عمدتاً به صورت Paper Based می‌باشد که جدول زیر تفاوت‌ها آزمون‌های تافل برگزار شده را بیان می‌کند:

مواد امتحانی - تافل بین المللی - تافل دانشگاههای ایران

Listening

سؤال 50

..................

Structure

سؤال 40

40

Vocabulary

به همراه Reading است

30

Reading Comprehension

سؤال 50

30

Writing

یک ساعت

................

Time

سه ساعت

نود یا صد دقیقه

محاسبه نمره تافل بین‌المللی از 310 تا 677 می باشد که ابتدا نمرات هر یک از مواد امتحانی ذکر شده که نمرات آن بین 31 تا 68 می‌باشد و سپس مجموع آنها محاسبه شده، ضربدر 10 می‌شود و نمره نهایی پس از تقسیم بر 3 حاصل می‌گردد به مثال ذیل توجه کنید:

52 Listening Comprehension

48 Structure written Expression

50 Vocabulary V Reading Comprehension

150

نمره کل تافل 500 = 3 / 1500 = 10 *150

نمره Writing بین 1 تا 6 به صورت مجزا محاسبه می‌گردد. نمره تافل دانشگاه‌های ایران بین صفر تا 100 است که هر سوال یک امتیاز داشته که نمره قبولی همة دانشگاه‌ها بیش از 50 است. اما دانشگاه تهران و قم نمره بین 60 تا 70 را به عنوان قبولی مشروط مد نظر قرار داده که اگر دانشجو قبول قطعی دوره دکترای تهران یا قم شود باید قبل از آزمون جامع دکترا ، مدرک تافل بالای 70 خویش را ارائه نماید. قابل ذکر است که فقط تافل علامه دارای نمره منفی است.

دانشگاه‌های برگزار کننده آزمون تافل شامل دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه و تربیت مدرس، دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه اصفهان و همچنین سازمان سنجش و آموزش کشور می‌باشد. که جدول زیر وضعیت آزمون تافل را در هر یک از دانشگاه‌های فوق بیان می‌کند.

مطالعه این مقاله هم می تواند مفید باشد:
تدریس خصوصی ielts تضمینی، بهترین استاد آیلتس و تافل

دانشگاههای پذیرنده

وضعیت قبولی

نام دانشگاه

تربیت مدرس، امام صادق(ع) و اصفهان از 50 به بالا، تهران و قم از 70 به بالا

از 90 تا 100 اعتبار دائم

از 50 تا 89 معتبر برای دو سال

تافل تربیت مدرس

تهران، قم

از 70 تا 100 قبولی قطعی

از 60 تا 69 قبولی مشروط

تافل تهران وقم

علامه طباطبایی

از 50 به بالا قبولی قطعی

تافل دانشگاه علامه

دانشگاه امام صادق(ع)

از 50 به بالا قبولی قطعی

تافل دانشگاه امام صادق(ع)

پیشنهاد می کنیم مقاله
تافل و آیلتس را هم بخوانید.

قابل ذکر است که آزمون زبان عمومی دانشگاه شهید بهشتی همراه آزمون کتبی تخصصی برگزار می‌گردد. و دانشگاه علامه فقط تافل برگزار شده خویش را می‌پذیرد. نمره تافل دانشگاه تربیت مدرس اگر از 70 بالاتر شود برای دانشگاه قم و تهران معتبر است. و نمره بالاتر از 50 تافل مدرس برای دانشگاه امام صادق(ع)، اصفهان نیز معتبر است.

منبع: about-toefl.persianblog.ir

همه چيز درباره تافل، تدریس خصوصی تافل، انواع آزمون تافل، تافل دکتری، آزمون کامپيوتري تافل، آزمون کتبي تافل، تافل کتبي و کامپيوتري، toefl

مطالعه مقاله
آزمونهای تافل TOEFL و آیلتس IELTS هم پیشنهاد می شود.


آمار بازدید: 3920 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image
نظرات کاربران
علی يکشنبه ۱۲ دي ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۷

وقتون به خیر. سوالی که داشتم این که برای شرکت در ازمون تافل چه منابعی اعم از صوتی با نوشتاری رو باید مورد مطالعه قرار بدبم که امادگی لازم رو پیدا کنیم؟ متشکر از پاسختون.

هما يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۴

سلام خسته نباشید.میخواستم بدونم چرا این مدرک فقط دوسال اعتبارداره وبعدازاون بایدچه کرد

هما يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۱

سلام خسته نباشیدمیخواستم بدونم چرامدرکاشون دوسال اعتباردارند وبعد این دوسال چه باید بکنیم