ارتباط مستقیم با 30619 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
آموزشگاه
تدریس خصوصی بهمن آبادی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
beikmohammadlou
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
ایران مدرس مقاله مطالب علمی انسان با چشم خود صداها را می‌شنود!

انسان با چشم خود صداها را می‌شنود!

به اشتراک گذاری

انسان با چشم های خود صداها را می‌شنود!

پیشنهاد ویژه ایران مدرس: مغز چه می‌بیند که چشم نمی‌بیند؟

محققان در این خصوص توضیح دادند: "این مکانیزم برپایه نورونهای آینه ای شنیداری- بینایی استوار است. برای مثال، زمانی که مشغول دیدن عکس یک گربه هستید و همزمان صدای میو میو می شنوید و یا همزمان با تماشای عکس یک فرد آشنا به صدای وی نیز گوش می دهید این نورونها فعال می شوند."

نورونهای شنیداری- بینایی همچنین مسئول پدیده های اوهامات صوتی نیز می شوند که توسط حالات احساسی ویژه ای برای مثال ترس پدید می آیند.

پیشنهاد می شود مقاله
نگاهی به 10 دستاورد فناورانه پزشکی تأثیرگذار در سال 2013 را هم بخوانید.

این محققان افزودند: "اطلاعات ما نشان می دهند که مغز چگونه قادر است با فعال کردن کورتکس گیجگاهی فوقانی اطلاعات مربوط به صداهایی را که به طور طبیعی در آن شرایط قابل شنیدن هستند در مدت یک دهم ثانیه پس از تماشای تصویر استخراج کند."


علاوه بر این منطقه مغزی، لب گیجگاهی زیرین و میانه و با کمی فاصله زمانی، حتی کورتکس شنوایی اولیه نیز به همان روشی که صداهای واقعی و یا اوهامات صوتی درک می شوند فعالیت خود را آغاز می کنند.

این محققان به منظور دستیابی به این نتایج از 15 داوطلب بدون مشکلات نورولوژیکی و اختلالات روحی که نه از مواد مخدر و نه از دارو استفاده می کردند آزمایش گرفتند.

مطالعه این مقاله هم مفید است: میوه قرمز بخورید سالم بمانید

در این آزمایش با استفاده از تکنیک "لورتا" (پرتونگاری مقطعی الکترومغناطیس وضوح تصویر پایین)، محرکهایی که با آنها نواحی مختلف مغز در هر هزارم ثانیه یکبار فعال می شدند به صورت تصاویر سه بعدی بازسازی شدند.

این دانشمندان اظهار داشتند: "وجود پدیده های ادغام شنیداری- بینایی در کورتکس گیجگاهی فوقانی توضیح می دهد که چرا دیدن حرکت لبها برای درک اصوات زبانی مفید است. به طوریکه برای مثال بسیاری از افراد کم شنوا می توانند از طریق لب خوانی آواهای زبانی را تشخیص دهند درحالی که از طریق تلفن این کار میسر نیست."

به گفته این دانشمندان، ما در واقع قادریم با چشمهای خود به صداها گوش کنیم و به همین دلیل از تماشای فیلمهای صامت تا این حد لذت می بریم.

پیشنهاد می کنیم مقاله
کشف قدیمی‌ترین اسپرم جهان را هم مطالعه کنید.

کلمات کلیدی:شنیدن صداها، چشم، دانشمندان، شنیداری-دیداری، نورونها

منبع: hedf.blogfa.com


آمار بازدید: 2458 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image