ارتباط مستقیم با 30603 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
آموزشگاه
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس ریاضی رجبی
تدریس آیلتس بهرامی
beikmohammadlou
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
آموزشگاه راه ذکریا
ایران مدرس مقاله ترین ها کدام دانشگاهها بهترین فارغ التحصیلان را روانه بازار کار کردند؟

کدام دانشگاهها بهترین فارغ التحصیلان را روانه بازار کار کردند؟

به اشتراک گذاری

رتبه بندی تایمز سال 2013 وضعیت جهانی استخدام فارغ التحصیلان توسط کارفرمایان را به عنوان یک شاخص مهم مورد توجه قرار داده است و در این رتبه بندی مبتنی بر پاسخ های دریافتی از 2700 کارفرما در 20 کشور جهان است که از این کارفرمایان پرسیده شده است که کدام یک از دانشگاه های آن کشور بهترین فارغ التحصیلان را روانه بازار کار کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، در نتایج رتبه بندی تایمز مربوط به سال 2013 که در هفته های اخیر منتشر شد، وضعیت جهانی استخدام فارغ التحصیلان توسط کارفرمایان به عنوان یک شاخص مهم مورد توجه بود. اخیرا گروه مشاور منابع انسانی فرانسه (Emerging Associates) با همکاری موسسه تحقیقاتی و نظرسنجی Tredence در آلمان به این موضوع با اهمیت پرداخته و دانشگاه ها را در قالب این شاخص، رتبه بندی و معرفی کرده اند.

پیشنهاد ویژه ایران مدرس:
تدریس خصوصی دروس دانشگاهی

این رتبه بندی مبتنی بر پاسخ های دریافتی از 2700 کارفرما در 20 کشور جهان است که از این کارفرمایان پرسیده شده است که کدام یک از دانشگاه های آن کشور بهترین فارغ التحصیلان را روانه بازار کار کرده است.

در این فهرست، 14 دانشگاه بریتانیا در بین یکصد و پنجاه دانشگاه برتر جهان قرار دارند. که یونیورسیتی کالج لندن (UCL) با کسب مقام سیزدهم و دانشگاه ادینبورگ با کسب مقام 15 در کنار دانشگاه آکسفورد که رتبه اول را از نظر استخدام فارغ التحصیلان در بین سایر دانشگاه های جهان در اختیار دارد مشاهده می شود.

با وجود این، دانشگاه های ایالات متحده در معیار استخدام فارغ التحصیلان شاخص ترند، به این معنی که در این جدول رتبه بندی، 45 دانشگاه به این کشور تعلق دارد و 7 دانشگاه آن در بین 10 دانشگاه نخست مشاهده می شود. بر اساس این رتبه بندی، عملکرد کشورهای کوچک اروپای شمالی مانند هلند، سوییس و کشورهای اسکاندیناوی در این سال مورد توجه است.

ویژگی دانشگاههای دارای معیارهای استخدام فارغ التحصیل

دانشگاه هایی که در رشته تجارت و بازرگانی دانشجو تربیت می کنند از وضعیت بهتری برخوردارند، اما آنچه در تعدادی از دانشگاه ها مشاهده می شود آن است که دانشگاه هایی که عملکرد بهتری دارند دانشگاه هایی هستند که خود را با انتظارات کارفرمایان، قطع نظر از حوزه های تخصصی آنها، هماهنگ و مدیریت می کنند.

نکته ای نیز در این رتبه بندی جلب توجه می کند که توجه به آن می تواند برای دانشگاه های کشور با اهمیت باشد این است که علاوه بر روش شناسی مورد استفاده در این رتبه بندی، از کارفرمایان سوال شده است که نظر خود را نسبت به دانشگاه های مورد انتظار بیان کنند. نتایج این سوال نشان می دهد که کارورزی دانشجویان از سوی کارفرمایان بسیار با ارزش قلمداد شده است. علت این مهم آن است که از فارغ التحصیلان دانشگاهی که وارد بازار کار می شوند انتظار می رود خود را جهت نقش آفرینی برای 40 تا 50 سال آینده آماده کنند.

پیشنهاد می شود مقاله
نرخ و قیمت تدریس خصوصی دروس دانشگاهی را هم بخوانید.

کسب رتبه اول جهان از سوی دانشگاه آکسفورد در انگلستان

براساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دانشگاه آکسفورد در انگلستان موفق به کسب رتبه اول جهان شده است. رتبه این دانشگاه در سال 2012 از نظر استخدام فارغ التحصیلان 4 بود. به این ترتیب این دانشگاه با سه رتبه صعود، جایگزین دانشگاه هاروارد شده است که در سال 2012 میلادی رتبه اول را در اختیار داشت. دانشگاه هاروارد در سال 2013 میلادی رتبه دوم جهان را از نظر استخدام به خود اختصاص داده است. رتبه های سوم، چهارم و پنجم به ترتیب به دانشگاه کمبریج، دانشگاه استنفورد، و MIT تعلق دارد.

رتبه های ششم تا دهم در اختیار دانشگاه های پرینستون، کلمبیا، ییل، انستیتو کالیفرنیا و دانشگاه توکیو است.

اول اینکه در بین 10 دانشگاه اول جهان از نظر شاخص استخدام، هفت دانشگاه به ایالات متحده تعلق دارد. دوم اینکه، انستیتو فناوری کالیفرنیا که در حال حاضر موفق به کسب رتبه 9 جهان شده است در سال 2012 مقام 19 جهان را در اختیار داشت. نکته سوم اینکه دانشگاه توکیو در سال 2012 از نظر شاخص استخدام مقام 20 جهان را به خود اختصاص داده بود که در عرض یکسال 13 پله صعود کرده و به عنوان یکی از 10 دانشگاه تراز اول جهان محسوب می شود.

بهترین دانشگاههای آسیا

در آسیا، دانشگاه علوم و فناوری هنگ کنگ بعد از دانشگاه توکیو که رتبه دهم جهان را در اختیار دارد دومین دانشگاه آسیایی است که از نظر استخدام فارغ التحصیلان رتبه 18 را در سال 2013 میلادی به دست آورده است. رتبه این دانشگاه در سال 2012، رتبه 46 بود. بدین ترتیب، این دانشگاه در عرض یکسال 28 پله صعود کرده است.

وضعیت صعود و نزول دانشگاه های کشورهای مختلف

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی علوم و فناوری، در بین کشور های نوظهور علمی انستیتو علوم هندوستان موفق به کسب رتبه 23 جهان از نظر استخدام فارغ التحصیلان شده است. در هندوستان عملکرد انستیتوها مثبت تر از دانشگاه ها است. دومین موسسه آموزش عالی هندوستان مدرسه بازرگانی این کشور رتبه 52 را در اختیار دارد. این مدرسه نسبت به سال 2012 میلادی 96 پله صعود کرده است. سومین موسسه این کشور موسسه فناوری بمبئی است که موفق به اخذ رتبه 145 شده است.

انستیتو تکنولوژی توکیو دومین موسسه آموزش عالی و پژوهشی ژاپن است که رتبه 25 را در اختیار دارد. این دانشگاه در مقایسه با سال قبل 11 رتبه تنزل کرده است. دانشگاه کیوتو نیز در حالی که موفق به اخذ رتبه 42 شده است، در مقایسه با سال 2012 میلادی 5 پله صعود کرده است.

دانشگاه پکن به 44 بود اکنون موفق به کسب رتبه 5ا احراز رتبه 26 نسبت به سال قبل 15 رتبه تنزل کرده است. دانشگاه فودان در چین دومین دانشگاه این کشور است که در بین یکصد و پنجاه دانشگاه جهان در استخدام فارغ التحصیلان عملکرد موفقی داشته است. رتبه این دانشگاه 43 است و نسبت به سال 2012 میلادی 15 پله تنزل داشته است. دانشگاه ژیائوتونگ شانگهای نیز که در سال 2012 میلادی حائز رتب6 شده است. دانشگاه شینگهوا با 24 پله صعود اکنون در جایگاه 64 نشسته است.

دانشگاه ملی سنگاپور رتبه 49 جهان را در اختیار دارد. این دانشگاه نیز نسبت به سال قبل 13 رتبه تنزل داشته است.

مطالعه این مقاله هم مفید است:
اساتید آموزش و تدریس خصوصی ریاضی دانشگاهی

رشد دانشگاه برزیل

نخستین دانشگاه آمریکای لاتین در بین یکصد و پنجاه دانشگاه جهان از نظر عملکرد استخدام دانشگاه Fundacao Getullo Vargas در برزیل است که با دو پله صعود نسبت به سال 2012 میلادی حائز رتبه 93 است. دومین دانشگاه این کشور یعنی دانشگاه سائوپولو با سال 2012 که رتبه 112 را به دست آورده بود با یک پله تنزل مقام 113 جهان را در اختیار دارد.

در آمریکای مرکزی، دانشگاه Technologico de Monterrey در مکزیک گرچه رتبه 120 را کسب کرده است اما نسبت به سال قبل 35 پله تنزل داشته است. دومین دانشگاه این کشور یعنی National Autonoma de Mexico رتبه 126 را در اختیار دارد.

نخستین دانشگاه رژیم اشغالگر قدس دانشگاه هبرو است که با یک رتبه فاصله نسبت به سال 2012 در جایگاه 127 قرار دارد.

مطالعه مقاله
آموزش و یادگیری زبان عمومی دانشگاه را هم پیشنهاد می کنیم.

کره جنوبی با دانشگاه های معتبر در رتبه بندی های بین المللی نیز رتبه ای درخور را به دست آورده است، اما دانشگاه ملی سئول در بین یکصد و پنجاه دانشگاه جهان از نظر عملکرد استخدام مقام 132 را به دست آورده است. رتبه این دانشگاه در سال 2012 میلادی 147 بود. دومین دانشگاه این کشور انستیتو علوم و فناوری پیشرفته است که رتبه آن نیز 137 است.



دروس دانشگاهی


آمار بازدید: 1289 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image