ارتباط مستقیم با 30629 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
آموزشگاه
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
آموزشگاه راه ذکریا
beikmohammadlou
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
ایران مدرس اخبار اخبار علوم پزشکی معافیت از آزمون دستیاری برای برگزیدگان دوره پزشک آکادمیک

معافیت از آزمون دستیاری برای برگزیدگان دوره پزشک آکادمیک

مشاور معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از تدوین و راه اندازی دوره تربیت پزشکان دانشمندان ( Clinician Scientist ) خبر داد و گفت: کمیته ای به این منظور تشکیل شده است و افرادی که به این شیوه آموزش می بینند از آزمون دستیاری هم معاف می شوند. به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مجتبی زارعی در نشست معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور افزود: تعداد این افراد محدود خواهد بود و برای انتخاب فرد در کمیته افرادی از حوزه معاونت تحقیقات، آموزش، بنیاد ملی نخبگان و چند استاد برجسته نظر می دهند و سختگیری در انتخاب در حدی است که نگرانی از بابت نبود پروسه دستیاری وجود ندارد.


زارعی افزود: تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، تسهیلات مالی در دو سطح و اینکه ضمانت دانشگاه مقصد برای استخدام این فرد از جمله تسهیلاتی است که این گروه می توانند از آن برخوردار شوند.

مشاور معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت آموزش پزشک آکادمیک را منوط به شناسایی این افراد دانست و گفت: این موضوع فشار مالی هم بر دانشگاهها وارد نمی کند. ضمن اینکه پژوهشگاه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران تاسیس می شود تا در کمیته های تخصصی آن تصمیم گیری در این زمینه صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ادغام آموزش و خدمات در حوزه پزشکی مزیت های فراوانی داشته اما با این حال به حوزه تحقیقات کمک نکرده است و بیشتر به جنبه درمان و ارائه خدمات پرداخته می شود.

زارعی افزود: پزشکان برای اینکه تحقیق کنند آموزش نمی بینند بلکه تنها برای ارائه خدمات آموزش می بینند و اگر هم عضو هیات علمی می شوند آموزشی در این زمینه ندیده اند و طبعا نمی توانند به دانشجویان در این زمینه آموزشی ارائه دهند.

وی افزود: با روشهای قدیمی نمی توان محقق تربیت کرد. نسل آینده برای پژوهش باید آموزش ببیند و برای کار آکادمیک آماده شوند. ما به رهبران و لیدرهای پژوهشی نیاز داریم. میان رهبری در پژوهش با مدیریت در پژوهش تفاوت وجود دارد و باید توجه کرد که سیاست ها را رهبران طراحی می کنند و مدیران آنها را اجرایی می کنند.

مشاور معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: معاونان پژوهشی باید ببینند دانشگاه آنها در چه حوزه ای توانمند است و در همان حوزه بدرخشند و از دانشگاه های بزرگ کشور در راه اندازی رشته و انجام تحقیق تقلید نکنند در این صورت دیده می شوند و برجسته شدن برای آنها اعتبارات نیز به همراه می آورد.

آمار بازدید: 282 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image