ارتباط مستقیم با 30675 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
آموزشگاه
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس ریاضی رجبی
beikmohammadlou
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس آیلتس بهرامی
ایران مدرس اخبار سایر اخبار رسیدگی به وضعیت دانشجویان ستاره دار/ درباره سخنرانی ام در سال 88 با کسی صحبت نکرده ام (21 شهریور 92)

رسیدگی به وضعیت دانشجویان ستاره دار/ درباره سخنرانی ام در سال 88 با کسی صحبت نکرده ام (21 شهریور 92)

سرپرست وزارت علوم با اشاره به آخرین وضعیت دانشجویانی که به آنان عنوان ستاره دار داده شده و سخنرانی اش در سال 88، گفت: این درخواست ها هم اکنون در وزارت علوم در حال بررسی است و من درباره سخنرانی ام در سال 88 با کسی صحبت نکرده ام.


به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توفیقی در حاشیه افتتاحیه نخستین نمایشگاه آموزش و خدمات الکترونیکی آموزش در پاسخ به پرسش مهر درباره دانشجویانی که به آنان عنوان ستاره دار نسبت داده شده و شامل مصادیق سیاسی و اخلاقی در دانشگاهها شده اند و به همین دلیل محروم از تحصیل هستند، اظهار داشت: فارغ از اینکه چه عنوانی به این دانشجویان داده شده باید بگویم که هیچ دانشجویی به خاطر عقاید سیاسی و یا فعالیت هایی که در چارچوب انجام می دهد نمی تواند از تحصیل محروم شود.

وی ادامه داد: دانشجویان پذیرفته شده مقاطع تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی جدید از تحصیل محروم نشده اند و وضعیت دانشجویانی که سال قبل بنا به دلایل متفاوت از تحصیل محروم شده اند در کارگروهی در وزارت علوم بررسی می شود.

سرپرست وزارت علوم در این باره تاکید کرد: درخواست های دانشجویان هنوز در حال ارسال است. با برخی دانشگاهها در این باره در حال مذاکره هستیم و نتایج کلی در آینده اعلام می شود.

توفیقی در پاسخ به این سئوال که وی پیش از این با یک نماینده مجلس در خصوص سخنرانی اش در 88 مباحثی را مطرح کرده با تکذیب این خبر، تصریح کرد: من با کسی درباره 88 صحبت نکرده ام و پس از اینکه به مجلس معرفی شدم در روز رای اعتماد، سخنانم را در خصوص 88 مطرح می کنم.

وی درباره عزل و نصب هایی که در وزارت علوم و دانشگاهها اعمال کرده، تاکید کرد: کل عزل و نصب ها 4 مورد بود، 2 تغییر در وزارت علوم، 2 تغییر در روسای دانشگاهها و از این تغییرات نیز استقبال خوبی صورت گرفته است.

سرپرست وزارت علوم درباره حکمی که چندی پیش برای رئیس دانشگاه امیر کبیر با موضوع انفصال از خدمت به مدت دو سال از سوی دیوان عدالت اداری اعلام شده بود، گفت: رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر هم اکنون در حال فعالیت و رئیس این دانشگاه است. دیوان عدالت اداری رایی صادر کرده بود و مشکلات پیش آمده برطرف شد.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که 30 درصد ظرفیت های دانشگاهها خالی است و وزارت علوم چه برنامه ای برای پوشش این ظرفیت ها دارد، اظهار داشت: همزمان با اینکه برخی صندلی ها خالی است اما در برخی رشته ها با تراکم دانشجویی و مخاطبان زیاد مواجه هستیم که لازم است در برنامه ریزی حوزه آموزش عالی بازنگری صورت گیرد تا پراکندگی در ظرفیت ها متناسب شود.

وی ادامه داد: 80 درصد داوطلبان متقاضی 20 درصد رشته ها هستند که موجب خالی ماندن بعضی از صندلی ها شده است.

توفیقی خاطر نشان کرد: یکی از راههای جلوگیری از این پراکندگی ها تعامل با داوطلبان به منظور آشنایی آنان با توزیع رشته ها است.

کلمات کلیدی: توفیقی، دکتر توفیقی، سرپرست وزارت علوم، وزیر علوم، وزارت علوم، وضعیت دانشجویان ستاره دار، دانشجویان ستاره دار، افتتاحیه نخستین نمایشگاه آموزش و خدمات الکترونیکی آموزش

آمار بازدید: 315 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image