ارتباط مستقیم با 30629 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
beikmohammadlou
آموزشگاه
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس آیلتس بهرامی
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس ریاضی رجبی
ایران مدرس اخبار اخبار دانشگاه اخبار جدید دانشگاهها 20 مهر 93

اخبار جدید دانشگاهها 20 مهر 93

کاهش زمان تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی به 4 ماه

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از کاهش زمان تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی به 4 ماه خبر داد و گفت: 80 درصد اصلاحات شیوه نامه ارتقای اعضای هیات علمی انجام شده است و پس از تایید نهایی اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عباس سروش ، تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را 505 نفر ذکر کرد و افزود: از این تعداد 133 نفر پیمانی، 77 نفر رسمی آزمایشی و 295 نفر رسمی قطعی هستند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در زمینه ارتقا اعضای هیات علمی، خاطر نشان کرد: کم بودن انعطاف شیوع اجرایی کردن آیین نامه در دانشگاه، روند طولانی مدت انجام فرآیند اداری ارتقا و تبدیل وضعیت، عدم وجود دفتر مستقل، سردرگمی اعضای هیات علمی در خصوص آیین نامه های موجود و کاهش انگیزه و بازدهی برخی از اعضای هیات علمی از جمله مشکلات موجود در زمینه ارتقا و تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی است.

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تلاش برای کاهش زمان تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی خبر داد و اضافه کرد: با برنامه ریزی های انجام شده در صورتی که اعضای هیات علمی شرایط لازم را داشته باشند و فرم ها و مستندات خود را به دفاتر دانشکده ها تحویل داده باشند فرآیند تبدیل وضعیت به 4 ماه کاهش یافته است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده است در زمینه اصلاحات شیوه نامه ارتقای اعضای هیات علمی گفت: 80 درصد این اصلاحات انجام شده است و در صورت نهایی شدن آن پس از ابلاغ قابل اجرا خواهد بود.

سروش با بیان اینکه برای شفاف سازی سایت دبیرخانه هیات ممیزه راه اندازی شده است، یادآور شد:برای پویایی اعضای هیات علمی معیارهایی چون استاد ممتاز، استاد سرآمد و استاد نمونه در نظر گرفته شده است.






مشکلات دانشجویان دانشگاه سمنان/ خوابگاهها گاز شهری ندارند
دانشجویان خوابگاهی دانشگاه سمنان نسبت به مشکلات خوابگاهی انتقاد کرده و خواستار رفع مشکلات شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، جمعی از دانشجویان دانشگاه سمنان از شرایط نامناسب خوابگاه‌های این دانشگاه، غذای بی کیفیت، دوری برخی از دانشکده ها از پردیس اصلی و نبود امکانات لازم رفاهی انتقاد کرده و خواستار رفع مشکلات موجود شدند.

یکی از دانشجویان دانشگاه سمنان در تماس با خبرگزاری مهر گفت: دانشگاه سمنان دو ترم بیشتر به دانشجویان خوابگاه ارایه نمی دهد و برای این دو ترم نیز باید دانشجویان در ابتدا 300 هزارتومان به صورت نقد پرداخت کنند تا بتوانند از خوابگاه برخوردار شوند.

وی ادامه داد: هنوز خوابگاه های این دانشگاه از گاز شهری برخوردار نیست و دانشجویان از کپسول گاز استفاده می کنند.

این دانشجوی خوابگاهی دانشگاه سمنان افزود: دانشکده روانشناسی و منابع طبیعی این دانشگاه در مهدیشهر و دور از پردیس اصلی دانشگاه قرار دارد و چون وجود دانشگاه در این منطقه منجر به درآمدزایی منطقه مورد نظر شده است برای همین از تجمیع آن با پردیس دانشگاه خودداری می شود.

وی ادامه داد: همچنین درزمان ثبت نام دانشجویان از هر دانشجو 15 هزارتومان برای صدور کارت دانشجویی الکترونیکی و 35 هزار تومان برای خدمات آموزشی و فرهنگی دریافت کردند . درصورتی که هنوز نمی دانیم در ازای این 35 هزارتومان چه خدمات آموزشی و فرهنگی ارایه شد .

این دانشجوی دانشگاه سمنان یادآورشد: با وجود اینکه بارها خواسته شده تا مشکلات دانشجویان رفع شود ولی مسئولان ذی ربط تلاشی برای رفع مشکلات ندارند. در تماسی که با دفتر ریاست دانشگاه سمنان برقرار شد پاسخگویی درخصوص موضوع به معاونت دانشجویی دانشگاه ارجاع داده شد که پیگیری ها نتیجه ای نداشت.





جزئیات بررسی طرحهای متقاضیان پژوهش محور آزاد/ زمان بررسی سری نخست درخواستها
معاون مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با اشاره به برخی جزئیات بررسی طرحهای پیشنهادی متقاضیان پذیرش در دوره دکتری پژوهش محور این دانشگاه از زمان آغاز سری نخست این بررسیها، خبر داد.

مجتبی علوی فاضل در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره، گفت: طرحهایی که داوطلبان دکتری پژوهش محور باید به عنوان پروپوزال به دانشگاه آزاد معرفی کنند به علت هماهنگی با استاد و حوزه صنعت و خدمات نیاز به زمان بیشتری برای هماهنگی دارد و امکان آماده شدن اکثر طرحها در بازه زمانی اعلام شده برای ثبت نام، وجود نداشت.

وی ادامه داد: به همین دلیل، محدودیت زمانی برای ارسال این طرحها به دانشگاه آزاد برداشته شد، بنابراین هر زمان که این پروژه ها به نتیجه رسید امکان ارسال به دانشگاه آزاد دارند، سپس نتایج پردازش خواهد شد.

به گفته معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد، نتایج پس از برگزاری مصاحبه توسط معاونت پژوهشی، به مرور اعلام می شود.

علوی فاضل با بیان اینکه از زمان شروع ثبت نام تاکنون 300 طرح به عنوان پروپوزال داوطلبان دکتری پژوهش محور به سامانه معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد ارسال شده اعلام کرد: سری نخست درخواستها اوایل آبان ماه در کارگروه هایی که به این منظور فعال خواهند شد، بررسی می شود.








برترین‌های فناوری نانو کشور معرفی و تقدیر شدند

نهمین دوره جشنواره برترین‌های فناوری نانو، شب گذشته با معرفی و تقدیر از برترین پژوهشگران، موسسات تحقیقاتی، آزمایشگاه‌ها، رسانه‌ها، مراکز رشد، فناوران و دستاوردهای ویژه فناوری نانو کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این مراسم که با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور ، جمعی از مدیران ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و محققان و فعالان عرصه نانوفناوری کشور برگزار شد، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) برای ششمین بار به عنوان برترین رسانه فعال در حوزه فناوری نانو در کشور، معرفی و تقدیر شد.

در نهمین دوره جشنواره برترین‌های فناوری نانو در بخش محققان برگزیده به ترتیب، «دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان»، «دکتر مرتضی محمودی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران»، «دکتر شادپور ملک‌پور، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان»، «دکتر علی مرسلی، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس»، «دکتر مجید منتظر، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر»، «دکتر امید اخوان، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف»، «دکتر رسول دیناروند، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران»، «محمد حقیقی پراپری، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند»، «دکتر رضا انصاری خلخالی، عضو هیات علمی دانشگاه گیلان»، «دکتر سید شمس‌الدین مهاجر زاده، عضو هیات علمی دانشگاه تهران»، به عنوان رتبه‌های اول تا دهم معرفی و تقدیر شدند.

در بخش محقق جوان (زیر 35 سال) نیز علی احمدی پیغان، دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس معرفی و تقدیر شد.

در بخش محصولات و تجهیزات برگزیده «داروی ضد سرطان سینادوکسوزوم شرکت اکسیر نانو سینا» و «فیلترهای نانویی شرکت تولیدی و صنعتی بهران فیلتر»و «دستگاه حباب ساز نانویی شرکت پیام آوران نانوفناوری فردانگر» به عنوان برترین ها معرفی شدند.

در بخش موسسات پژوهشی فعال در حوزه فناوری نانو نیز رتبه های اول تا پنجم را به ترتیب دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی اصفهان کسب کردند.

در بخش آزمایشگاه‌های برتر نیز مرکز پژوهشی متالورژی رازی، مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و شرکت کارآفرینی و فناوری ایران (کفا) به ترتیب حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

در بخش مراکز رشد برتر نیز مرکز رشد سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، مرکز رشد واحدهای فناور شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و مرکز رشد فناوری پلیمر به ترتیب جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در بخش رسانه‌های برتر، «شبکه چهارم» از بین شبکه‌های تلویزیونی، «رادیو ایران» از بین شبکه‌های رادیویی، «خبر علمی، فرهنگی و هنری ساعت 18 شبکه چهارم سیما» در بین بخش‌های خبری و «روزنامه خراسان» در بخش روزنامه‌ها به عنوان برترین‌های جشنواره امسال معرفی شدند.

در بین خبرگزاری‌های کشور هم به روال سال‌های گذشته، «سرویس علمی - فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)» حائز بیشترین امتیاز شد.

سرویس علمی فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران که در اسفندماه سال 1380 در بدو شروع حرکت علمی ایران در عرصه نانوفناوری به‌ عنوان رسانه برتر مروج نانوفناوری در ایران برگزیده شده بود، در تمام ارزیابی‌های سالانه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو که شرکت داشته، به عنوان فعال ترین رسانه در حوزه اخبار نانو شناخته شده است.

جشنواره برترین‌های فناوری نانو از سال 1384 به منظور ارزیابی و رتبه‌بندی فعالیت‌ها و دستاوردهای افراد و نهادهای فعال در حوزه فناوری نانو،‏ به صورت سالانه برگزار می‌شود. این جشنواره در بخش‌های محصولات و تجهیزات، متخصصان، موسسات پژوهشی، مراکز آزمایشگاهی، مراکز رشد و رسانه‌ها برگزار می‌شود و از برترین‌های هر بخش تقدیر به عمل می‌آید.

در نهمین دوره جشنواره برترین‌های فناوری نانو فعالیت‌ها و دستاوردهای افراد و نهادها در سال ۱۳۹۲ مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار گرفته است.

آمار بازدید: 343 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image