ارتباط مستقیم با 30626 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
beikmohammadlou
تدریس خصوصی بهمن آبادی
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس ریاضی رجبی
آموزشگاه
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
ایران مدرس اخبار اخبار دانشگاه دانشگاه‌ها با روش‌های سنتی به جایی نمی‌رسند (23 شهریور 92)

دانشگاه‌ها با روش‌های سنتی به جایی نمی‌رسند (23 شهریور 92)

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اجرای عدالت آموزشی، گفت: این تفکر که همه امکانات در دانشگاه‌های خاص در تهران متمرکز شود، باید از بین برود.




به گزارش سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر بهرام عین‌اللهی در اختتامیه پنجمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، اظهارکرد: اولویت نخست فعالیت دانشگاهیان شامل اساتید و دانشجویان جهاد علمی است که باید در این مسیر گام بردارند.



وی کسب علم و دانش را در زمان حاضر یک اولویت برشمرد و گفت: در نظام سلامت باید چالش‌ها را بشناسیم و راهکارها را بدانیم و راه حل بدهیم تا بتوانیم جامعه‌ای سالم داشته باشیم.



وی تصریح کرد: این المپیاد در دنیا بی نظیر است و المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور کار بومی و ویژه ماست، بنابراین در تحقق جهاد علمی باید به گذشته و سوابق خود نگاه کنیم و ببینیم نقطه آغاز و پایان و جایگاه فعلی ما کجاست و نباید خود را با کشورهای پیشرفته که از ۲۰۰ سال پیش پیشرفت علمی را آغاز کرده‌اند، مقایسه کرد.



وی با اشاره به رسالت جوانان در تحقق جهاد علمی، خاطرنشان کرد: باید به تلاش مضاعف و کوشش بپردازیم و اساتید و دانشجویان باید بیش از گذشته مطالعه و تلاش کنند تا به قله‌های مورد نظر برسند.



عین‌اللهی با تاکید بر اینکه باید کار گروهی را بیاموزیم و آن را انجام دهیم که یکی از محاسن المپیاد، کار گروهی و ارزش آن است، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های ما با روش‌های سنتی با جزوه نویسی و جزوه دهی و حفظ مطالب و ارایه مطالب حفظی به جایی نخواهد رسید، بنابراین باید به فکر راهکارهای جدید و مسئله محور باشیم.



وی افزود: اهمیت به علوم پایه از دیگر موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و ادغام علوم پایه و بالینی به رشد علم منجر می‌شود و تحقیقات علوم پایه جزئی از علوم بالینی است.



معاون آموزشی وزارت بهداشت بر کیفیت کار نیز تاکید کرد و گفت: تلاش دو دهه همکاران ما نشان داده که کیفیت در درون ماست و متاسفانه در مواردی به این کیفیت سطح نگری می‌شود، در حالیکه در واقع کیفیت یک کار جامع است.



وی با بیان اینکه مهمترین عامل کیفیت استاد و دانشجو است، تصریح کرد: شاید تجهیزات به این اندازه مهم نباشد، باید به خود برگردیم و به بخش‌ها توجه کنیم و فکر نکنیم که کیفیت باید از تهران و یک دانشگاه خاص باشد، بلکه هر نقطه از کشور می‌تواند کیفیت ایجاد کند.



عین‌اللهی در پایان با اشاره به برگزاری چنین المپیادهایی، گفت: توجه به نخبگان و استعدادهای درخشان بدون توجه به مدرک‌گرایی و توجه ویژه به محتوا از جمله اهداف این المپیادهاست.


کلمات کلیدی: دانشگاه‌ها، روش‌های سنتی، دانشگاه‌های خاص در تهران، اختتامیه پنجمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، اختتامیه پنجمین المپیاد علمی دانشجویان، دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

آمار بازدید: 348 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image