ارتباط مستقیم با 30620 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی بهمن آبادی
beikmohammadlou
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس آیلتس بهرامی
آموزشگاه
ایران مدرس اخبار سایر اخبار وجود 5100 کلاس قابل ادغام در مدارس کشور و سختگیری در نقل و انتقالات معلمان

وجود 5100 کلاس قابل ادغام در مدارس کشور و سختگیری در نقل و انتقالات معلمان

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش ضمن تاکید بر اینکه باید جلوی نقل و انتقالات غیر ضروری معلمان گرفته شود، گفت: البته در این راستا خط قرمز ساماندهی نیروهای انسانی، باز نماندن دانش آموزان از تحصیل است.


به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نظری در میزگرد ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی که در سومین روز از سی و یکمین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق کشور برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش در دو بخش آموزشی و اداری به تامین نیرو می‌پردازد گفت: تامین نیروی انسانی در بخش آموزشی شاخص‌هایی نظیر تراکم دانش آموز، جدول ساعات درسی و درجه بندی پست‌های سازمانی را دربر می‌گیرد.

وی افزود: در بخش اداری نیز مدیران، روسای ادارات و کارکنان بر اساس پست‌های سازمانی، ساختار سازمانی و حجم فعالیت‌ها سازماندهی می‌شوند.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر 63 درصد از نیروی انسانی در آموزش و پرورش معلم و 37 درصد غیر معلم هستند، گفت: این نسبت در دنیا متفاوت است. توزیع نیروی انسانی در بخش غیر اداری در دنیا 15 تا 20 درصد و در بخش غیر اداری 80 تا 85 درصد است.

نظری ادامه داد: برنامه‌ریزی در خصوص ساماندهی نیرویهای انسانی معمولا مورد غفلت واقع شده بود، البته از سال 70 تا 83 توجه به برنامه‌ریزی را داشتیم اما از سال 83 تا کنون این موضوع مورد غفلت بود. ما در این دولت با توجه به تاکید وزیر آموزش و پرورش این امر را با توجه جدی به شورای برنامه ریزی مورد بررسی دقیق قرار دادیم و فعالیت‌های جدیدی را تنظیم کردیم.

وی در ادامه خطاب به روسای آموزش و پرورش مناطق کشور گفت: از مدیران مدارس بخواهید تا به عنوان یک فعالیت جدید برای یک سال مدرسه خود برنامه ریزی کنند. این برنامه ریزی باید متناسب با تقویم آموزشی باشد. متاسفانه بسیاری مدیران آموزشگاهی از برنامه ریزی غافل هستند و اهمیتی به آن نمی‌دهند.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به پایش و ارزشیابی عملکرد مناطق آموزش و پرورش کشور، گفت: به منظور کنترل و نظارت برنامه‌ها با دو رویکرد نظارت میدانی و طراحی یک سامانه این امر را اجرایی می‌کنیم. بر این اساس گروه‌های نظارتی از 15 تا 20 شهریور ماه به شهرستان‌ها اعزام خواهند شد.

وی در ادامه به بیان راهکارهای موجود برای ساماندهی نیروهای انسانی از جمله به کارگیری بازنشستگان برای تدریس، تاخیر در بازنشستگی برخی فرهنگیان در صورت نیاز منطقه، ادغام برخی مدارس و کلاس‌ها اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر 5165 کلاس قابل ادغام در مدارس وجود دارد که اگر امکان این امر وجود داشته باشد باید انجام شود.

وی تاکید کرد: باید امسال جلوی نقل و انتقالات غیر ضروری گرفته شود. ما نهایت سخت گیری در نقل و انتقالات را باید بکار بگیریم البته خط قرمز ساماندهی نیروی انسانی، بازنماندن دانش آموزان از تحصیل است.

آمار بازدید: 243 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image