ارتباط مستقیم با 30832 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
آموزشگاه
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس آیلتس بهرامی
beikmohammadlou
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس ریاضی رجبی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
ایران مدرس اخبار سایر اخبار اول مشق بعد اینترنت!

اول مشق بعد اینترنت!

اخیرا در آمریکا یک «روتر» (رهیاب) مخصوص ساخته شده که فقط پس از انجام کارها و تکالیف روزانه به کاربران اجازه می‌دهد که به اینترنت دسترسی پیدا کنند.



به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این روتر با عنوان تجاری «کودوسو» به والدین امکان می‌دهد فهرستی از تکالیف روزانه را برای فرزندان خود تعیین کرده و در ازای انجام هر یک از این کارها، زمان مشخصی از دسترسی به اینترنت را در اختیار آنها قرار دهند.


طراح و سازنده این وسیله امیدوار است که در آینده نزدیک نرم‌افزارهای مربوط به انجام ورزش و فعالیت بدنی را نیز در این دستگاه بگنجاند و از این طریق والدین بتوانند با احتساب این نوع از فعالیت‌های کودکان به آنها دقایق بیشتری از دسترسی به اینترنت را پاداش دهند.


یک کارشناس تربیت کودکان در انگلیس دراین‌باره گفت که این فن‌آوری کمی اغراق شده و بیش از حد پیچیده است.


«جودی ریث» اضافه کرد که نگرانی والدین در مورد نحوه استفاده کودکان از اینترنت رو به افزایش است.


وی افزود: من با تعداد زیادی از والدین صبحت می کنم و مهمترین نگرانی آنها معضل رشد فن‌آوری‌های جدید است که به این زودی‌ها هم حل نخواهد شد.





روتر «کودوسو»


جودی ریث در ادامه گفت: به نظر می رسد که کار این روتر جدید هم کمی اغراق شده است. به نظر من گفتگو با کودکان و صدای والدین حتی اگر خود آنها به این مساله اذعان نداشته باشند، تاثیر بسیار بیشتری روی کودکان دارد. والدین باید در مورد تمام عرصه های زندگی فرزندان خود از جمله نحوه استفاده از ابزارها و فن‌آوری‌های جدید، مقررات محکم و درعین حال منصفانه‌ای را اجرا کنند.


جودی ریث گفت که والدین با همان دقتی که بر نحوه استفاده کودکان از اینترنت نظارت می کنند باید روش و میزان استفاده خود از اینترنت را نیز کنترل کنند.


به گزارش ایسنا به نقل از بی‌بی‌سی، از سوی دیگر «راب ایریزاری»، طراح این روتر امیدوار است که از طریق معرفی آن در وب سایت های مخصوص و جلب سرمایه گذاری برای فن‌آوری‌های جدید، سرمایه لازم برای تولید و عرضه آن را به بازار به دست بیاورد. او حدود 18 ماه روی این طرح کار کرده است.


کاربر در ازای انجام تکالیف خود واحدهایی از یک نظام ارزی مجازی را دریافت کرده و می‌تواند آن را برای دسترسی به اینترنت خرج کند.


راب ایریزاری در پیشنهاد خود برای جلب سرمایه‌گذاری نوشته است: امروزه والدین برای کنترل اوقاتی که کودکان صرف اینترنت می‌کنند و یا مطالب و محتوایی که به آنها دسترسی پیدا می‌کنند با مشکل مواجه هستند.


وی در ادامه خاطر نشان کرد: روتر کودوسو امکان می دهد که کودکان در ازای انجام دادن تکالیف و کارهای روزانه خود مثل درس خواندن و یا ورزش کردن، امتیاز دریافت کرده و با استفاده از این امتیازها می توانند در دقایق و ساعات و وب سایت هایی که شما تعیین کرده‌اید از اینترنت استفاده کنند.


کودکان با انجام تکالیف و وظایف خود براساس یک نظام ارزی مجازی که واحدهای خاص خود را دارد درآمد کسب می‌کنند و بعد می‌توانند این درآمد را برای مراجعه به اینترنت خرج کنند.


والدین می توانند هزینه دسترسی به هر وب سایت را تعیین کنند. به عنوان مثال می توانند وب سایت های آموزشی را ارزانتر و وب سایت های تفریحی را گرانتر قیمت گذاری کنند. بنابراین کودکان ممکن است در زمان خرج کردن امتیازهای خود ترکیبی از وب سایت های گرانتر و ارزان تر را انتخاب کنند.


راب ایریزاری طراح این روتر می‌گوید وسیله ابداعی او از فن‌آوری‌های موجود در بازار موثرتر است چون دسترسی به اینترنت در سراسر منزل را قطع می‌کند. در روش‌های موجود در بازار برای قطع دسترسی به اینترنت باید در هر کامپیوتر یک نرم افزار ویژه نصب شود و در برخی از موارد کودکان زیرک می‌توانند این نوع موانع را دور زده و به اینترنت وصل شوند. روتر کودوسو هم در شکل وسیله‌ای قابل نصب در دل کامپیوترها و هم به عنوان یک نرم افزار برای نصب در روترهای گوناگون که در بازار موجود است عرضه خواهد شد.

آمار بازدید: 145 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image