ارتباط مستقیم با 30647 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
تدریس آیلتس بهرامی
beikmohammadlou
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
آموزشگاه راه ذکریا
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
آموزشگاه
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
ایران مدرس اخبار اخبار تحقیق و پژوهش تولید کامپوزیتی برای رهایش هدفمند دارو در دانشگاه امیرکبیر (27 آذر 92)

تولید کامپوزیتی برای رهایش هدفمند دارو در دانشگاه امیرکبیر (27 آذر 92)

پژوهشگران دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر سامانه نانو کامپوزیتی‌ برای رهایش هدفمند داروی پوکی استخوان عرضه کردند که قادر به انتقال هدفمند دارو به محل مورد نظر است.


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سیدمحسن رضوی‌نیا مجری طرح کامپوزیت رهایش هدفمند دارو با اشاره به عوارض جانبی داروها، گفت: در مصرف داروها به ویژه در داروهای سرطانی پس از مصرف مدت زمان قرارگیری دارو در دوز بهینه در بدن بسیار اندک است و پس از مصرف دوز دارو اغلب در محدوده خطرناک یا غیر موثر قرار می‌گیرد.

وی به نحوه استفاده از داروهای خانواده بیسفوسفونات در نوع خوارکی و تزریقی برای درمان بیماری پوکی استخوان اشاره کرد و افزود: نوع خوراکی این دارو (داروی آلندرونات 70 میلیگرم) باید هفته‌ای یک بار مصرف شود و بیمار به مدت 30 دقیقه نباید خم و یا دراز کش شود ضمن آنکه به مقدار زیادی آب باید مصرف و نباید غیر از آب نوشیدنی دیگری مصرف شود.

رضوی‌نیا به بیان عوارض دیگر این دارو پرداخت و ادامه داد: عمده این عوارض به این دلیل است که تا زمانی که دارو به هدف مورد نظر برسد، از نواحی مختلف بدن عبور می‌کند.

مجری طرح از ارائه روشی برای کاهش عوارض این نوع داروها خبر داد و یادآور شد: این پروژه تحقیقاتی با عنوان رهایش کنترل شده دارو در حین ترمیم بافت سخت از طرق سامانه نانو کامپوزیتی LDH ژلاتین در رابطه با انتقال هدفمند داروی بیسفوسفونات برای درمان بیماری پوکی استخوان کردیم.

وی با اشاره به جزئیات این طرح تحقیقاتی توضیح داد: از آنجایی که تمرکز این تحقیقات بر بیماری پوکی استخوان بوده است از این رو اقدام به ساخت داربست زیست سازگاری کردیم که دارای ساختاری مشابه ساختار استخوان باشد تا بتوانیم دارو را بر روی آن بارگذاری کنیم و از این طریق دارو به هدف مورد نظر منتقل کند.

وی با به بیان نحوه استفاده از این داربست برای رهایش هدفمند دارو پرداخت و اضافه کرد: این داربست به عنوان ایمپلنت در ناحیه آسیب دیده استخوان بیماران مبتلا به پوکی و شکستگی استخوان به کاربرده می‌شود از این رو از این داربست می‌توان در قبل یا بعد از شکستگی استخوان استفاده کرد.

وی یادآور شد:در فرد مبتلا به پوکی استخوان به تدریج ناحیه فمور (گردن استخوان) باریک می شود و این امر موجب شکنندگی تدریجی استخوان‌ می‌شود و سامانه تولید شده در محل درگیر نصب می‌شود و به صورت هدفمند داروهای مورد نیاز به آن منتقل شود.

آمار بازدید: 272 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image