ارتباط مستقیم با 30714 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
beikmohammadlou
تدریس ریاضی رجبی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
آموزشگاه
ایران مدرس اخبار اخبار علوم پزشکی دلایل کاهش انگیزه دانشجویان پزشکی برای کسب مهارت بالینی (12 شهریور 92)

دلایل کاهش انگیزه دانشجویان پزشکی برای کسب مهارت بالینی (12 شهریور 92)

معاون آموزشی بیمارستان امیراعلم با اشاره به اینکه دانشجویان پزشکی با وجود داشتن تبحر بیشتر نسبت به پزشکان نسل‌های قبل دوراندیش هستند، گفت: دوراندیشی دانشجویان موجب می‌شود که آنان فقط درصدد ارایه مقاله به منظور رفتن به خارج از کشور باشند.




دکتر مهرداد حسیبی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی (ایسنا) منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص کیفیت آموزش پزشکی در کشور و مشکلات اصلی در این زمینه، اظهارداشت: آموزش در سطوح مختلف به ویژه در بیمارستانی همچون امیراعلم دانشجو محور است، بنابراین دانشجو به صورتی که مدنظر اساتید است، تربیت نمی‌شود.



وی با بیان اینکه در بسیاری از موارد نمی‌توان شاهد مهارت‌های بالینی در دانشجویان پزشکی پس از فارغ‌التحصیل شدن آنان باشیم، افزود: انگیزه کافی در دانشجویان رشته پزشکی در مقایسه با نسل‌های پیشین دیده نمی‌شود، که این خود می‌تواند یکی ار دلایل اصلی نبود مهارت‌های بالینی در پزشکان بعد از فارغ‌التحصیل شدن آنان باشد.



این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: صرف زمان زیاد برای ارایه مقالات توسط دانشجویان پزشکی، اندیشیدن و تلاش برای موفقیت در امتحانات رزیدنتی که حتی منجر به عدم شرکت دانشجو در کلاس‌های درس و فروختن کشیک و بخش خود به دیگری می‌شود، می‌تواند یکی از دلایل اصلی کاهش انگیزه در میان دانشجویان پزشکی باشد، بنابراین دانشجویان پزشکی در بدو ورود بیشتر به فکر ارایه مقالات و افزودن به محفوظات علمی برای موفقیت در آزمون رزیدنتی هستند.



این فوق تخصص بیماری‌های گوارش با بیان اینکه اساتید نیز دارای انگیزه لازم نیستند، اظهارداشت: اساتید به منظور دست‌یابی به مراتب و کسب ارتقای بالاتر در پی ارایه مقاله هستند تا صرف زمان بیشتر برای آموزش دانشجویان، بنابراین اساس ارتقا‌ء اساتید باید به سمت آموزش محوری تغییر یابد نه اینکه به صورت صوری و یک شعارمورد ارزیابی قرار گیرند.



حسیبی با اشاره به درآمد محور بودن اکثر بیمارستان‌های آموزشی، گفت: در بیمارستان‌های تخصصی و فوق تخصصی جایی برای آموزش دانشجویان دیده نمی‌شود، در حالی که بیمارستان‌ها به منظور آموزش بهتر دانشجویان باید به صورت Jeneral کار کنند.



وی با بیان اینکه اساتید باید در زمان تدریس و آموزش تمام دغدغه‌های خود را کنار بگذراند، خاطرنشان کرد: اساتید زیادی در دانشگاه‌ها مشغول ارائه آموزش هستند، اما متاسفانه معلمی که به صورت خالصانه و بدون چشم داشت مالی فعالیت کند، کم است که البته منابع مالی باید از سوی دولت در اختیار آنان قرار گیرد.



معاون آموزشی بیمارستان امیر اعلم در پایان با اشاره به اینکه بیمارستان امیر اعلم در مقایسه با بیمارستان‌های دیگر، بیماران بیشتری از مناطق مختلف کشور پذیرش می‌کند اما با این وجود دارای فضاهای مناسب درمانی و آموزشی نیست، توصیه کرد: بودجه عمرانی به هیچ عنوان برای این بیمارستان دیده نشده است، در حالی که بیمارستان‌های دیگر دارای چنین مشکلات حتی با وجود داشتن بیماران کمتر نیستند، البته باید به این موضوع توجه داشت که داشتن فضای مناسب می‌تواند موجب درآمد بالا و آموزش بهتر شود.


کلمات کلیدی: کاهش انگیزه دانشجویان پزشکی، کسب مهارت بالینی، دانشجویان پزشکی، داشتن تبحر بیشتر نسبت به پزشکان نسل‌های قبل، پزشکی، کیفیت آموزش پزشکی در کشور

آمار بازدید: 269 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image