ارتباط مستقیم با 30716 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
تدریس ریاضی رجبی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی بهمن آبادی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
آموزشگاه
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
beikmohammadlou
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس آیلتس بهرامی
آموزشگاه راه ذکریا
ایران مدرس اخبار اخبار دانشگاه محدودیت خوابگاهی در 82 دانشگاه برای سال تحصیلی جدید و رتبه آزمون شرط اسکان (21 مرداد 92)

محدودیت خوابگاهی در 82 دانشگاه برای سال تحصیلی جدید و رتبه آزمون شرط اسکان (21 مرداد 92)

دانشگاههای کشور وضعیت ارائه تسهیلات خوابگاهی خود را در سال تحصیلی 93 - 92 اعلام کردند و 85 دانشگاه به تشریح وضعیت خوابگاهی خود پرداختند از این 85 دانشگاه 82 دانشگاه اعلام کرده اند که یا تعهدی در تامین خوابگاه ندارند و در صورت تامین خوابگاه، با شرایط خاصی آن را واگذار می کنند.


به گزارش خبرنگار مهر، از این تعداد تنها دانشگاه‌هایی که اعلام کرده‌اند براساس ضوابط خوابگاه در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند، دانشگاه مذاهب اسلامی، یزد و مالک اشتر هستند، 82 دانشگاه دیگر اعلام کرده اند که یا تعهدی در تامین خوابگاه ندارند و در صورت تامین خوابگاه، با شرایط خاصی آن را واگذار می کنند.

براساس اعلام سازمان سنجش از ظرفيت 712 هزار و 367 نفري پذيرش در كنكور 92، حدود 102 هزار و 630 نفر امسال در دوره روزانه دانشگاه‌ها در پنج گروه علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان های خارجی پذیرفته می شوند که ظرفیت خوابگاهی برای این گروه محدود است.

همچنین حدود 28 هزار و 244 نفر در دوره شبانه دانشگاه ها پذیرفته خواهند شد این در حالی است که دانشگاهها تاکید کرده اند هیچ تعهدی در برابر تامین خوابگاه برای دانشجویان دوره شبانه ندارند.

وضعیت خوابگاهی دانشگاههای بزرگ در سال تحصیلی 93 - 92

ردیف نام دانشگاه وضعیت خوابگاه ردیف نام دانشگاه وضعیت خوابگاه
1 تهران عدم ارایه خوابگاه به دانشجويان (شبانه) تحت هيچ شرايطي 16 لرستان فاقد خوابگاه
2 شهید بهشتی محدودیت خوابگاه 17 محقق اردبیلی محدودیت خوابگاه
3 علم و صنعت فاقد هرگونه امكانات خوابگاهي براي دانشجويان متأهل و خواهران 18 اراک فاقد خوابگاه
4 خواجه نصیرالدین طوسی محدودیت خوابگاه 19 یاسوج تامين خوابگاه براي دانشجويان دختر ، عدم تعهد براي تامين خوابگاه برادران
5 علامه طباطبایی محدودیت خوابگاه 20 زنجان محدودیت خوابگاه
6 خوارزمی فاقد خوابگاه 21 گیلان فاقد خوابگاه
7 الزهرا (س) محدودیت خوابگاه 22 مازندران فاقد خوابگاه
8 امیرکبیر محدودیت خوابگاه 23 صنعتی بابل فاقد خوابگاه
9 صنعتی اصفهان محدودیت خوابگاه 24 شهید چمران اهواز محدودیت خوابگاه
10 اصفهان محدودیت خوابگاه 25 قم فاقد هرگونه امكانات خوابگاهي
11 شیراز محدودیت خوابگاه 26 شهید باهنرکرمان فاقد خوابگاه
12 یزد تامین خوابگاه برای دانشجویان غیر بومی 27 شهرکرد محدودیت خوابگاه
13 فردوسی مشهد محدودیت خوابگاهی 28 کردستان محدودیت خوابگاه
14 تبریز به پذيرفته شدگان دوره هاي نوبت دوم (شبانه) و شاغلين دوره روزانه در طول دوره تحصيل تحت هيچ شرايطي خوابگاه واگذار نخواهد شد. 29 علوم و فنون دريايي خرمشهر فاقد خوابگاه
15 ارومیه عدم ارائه تسهيلات خوابگاهي به دانشجويان دوره هاي نيمه حضوري و(شبانه) 30 هرمزگان فاقد خوابگاه

دانشگاه هایی که هیچ گونه خدمات خوابگاهی ارایه نمی کنند

دانشگاه های اراک، بجنورد، بناب، بوعلی سینا همدان، بیرجند، جیرفت، خلیج فارس، خوارزمی، حضرت معصومه (ع)، زابل، سلمان فارسی، باهنرکرمان، صنعتی اراک، صنعتی ارومیه، صنعتی بابل، صنعتی قم، صنعتی کرمانشاه، صنعتی همدان، صنعتی هویزه، علم و فناوری مازندران، علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین، علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، علوم کشاوریی و منابع طبیعی گرگان، علوم و فنون دریایی خرمشهر، قم، کوثر، گلستان، گنبد کاوس، گیلان، لرستان، مازندران، مراغه، هرمزگان، هنر اسلامی تبریز، آیت الله بروجردی 36 دانشگاهی هستند که هیچ گونه خدمات خوابگاهی ارایه نمی کنند، مابقی دانشگاه ها نیز یا با محدودیت خوابگاه مواجه بوده و تحت شرایط خاص خوابگاه واگذار می کنند و یا اینکه خوابگاه خودگردان ارایه می کنند.

براساس وضعیت خوابگاهی دانشگاه ها در سال تحصیلی 93-92 اکثر دانشگاه ها از خوابگاه های خودگردان استفاده کرده و دانشجویان را به استفاده از خوابگاه های خودگردان سوق داده اند. به عنوان مثال دانشگاه ارومیه امسال تمام ورودی های جدید کارشناسی خود را در خوابگاه های خودگردان پذیرش می کند.

همچنین بسیاری از دانشگاهها برای ارایه خوابگاه شرایط ویژه ای را برای رتبه های برتر اعلام کرده اند. به طور نمونه دانشگاه سيستان و بلوچستان به دانشجويان با رتبه هاي يک رقمي و دو رقمي به مدت 8 نيمسال در خوابگاه هاي واقع در پرديس دانشگاه خوابگاه واگذار مي کند یا دانشگاه شهید بهشتی حداكثر به 80 درصد از دانشجويان روزانه غيربومي واجد شرايط و بر اساس اولويت ها و رتبه قبولي در آزمون، خوابگاه ارایه می دهد. همچنین دانشگاه شيراز نیز اعلام کرده به دانشجويان داراي رتبه برتر آزمون سراسري با اولويت خوابگاه واگذار خواهد شد.

در این میان تنها دانشگاه مذاهب اسلامی، یزد و مالک اشتر هستند که اعلام کرده اند براساس ضوابط خوابگاه در اختیار متقاضیان قرار خواهند داد.

کلمات کلیدی: وضعیت خوابگاهی دانشگاههای بزرگ، محدودیت خوابگاه دانشگاهها، خوابگاههای دانشجویی، دانشگاههای فاقد خوابگاه، چه دانشگاههایی خوابگاه دارند، خوابگاه دانشجویان شبانه، واگذاری خوابگاه به دانشجویان، خدمات خوابگاهی دانشجویان، خوابگاهها در سال تحصیلی جدید

آمار بازدید: 385 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image