ارتباط مستقیم با 30653 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
تدریس خصوصی استاد شاسواری
IELTS-TUTOR
beikmohammadlou
تدریس خصوصی بهمن آبادی
آموزشگاه
تدریس ریاضی رجبی
تدریس آیلتس بهرامی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
ایران مدرس اخبار اخبار علوم پزشکی راه‌حل‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برای حل مشکل خوابگاهی PHD‌ها

راه‌حل‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برای حل مشکل خوابگاهی PHD‌ها

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این‌که مشکل کمبود خوابگاه این دانشگاه در طول یکسال قابل حل نیست، گفت: پیشنهاد عملی معاونت دانشجویی برای حل مشکل کمبود خوابگاه به‌طور کلی دخالت صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت در این بخش است.



دکتر محقق در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یکی از راه‌های معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای کاهش فشار هزینه‌ خوابگاه برای دانشجویان PHD استفاده از مشارکت خیرین است، اظهار کرد: با توجه به این‌که اعتبارات معاونت دانشجویی جهت تامین هزینه‌های خرید خوابگاه کافی نیست و از طرفی تامین و ساخت خوابگاه جدید در طول یکسال امکان‌پذیر نیست، یکی از راه‌های کاهش فشار از دانشجویانی که به آنها خوابگاه تعلق نگرفته است، استفاده از مشارکت خیرین در این زمینه است.



وی در این باره خاطر نشان کرد: کمک‌هایی که از خیرین دریافت خواهد شد بیشتر به سمت اجاره خوابگاه خودگردان سوق داده می‌شود تا از این طریق بخشی از هزینه‌های این خوابگاه‌ها از سوی دانشگاه و یا پرداخت کمک هزینه‌ی دانشجویی و بخشی دیگر از سوی دانشجویان پرداخت شود.



معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر این‌که میزان یارانه‌ای که به دانشجویان PHD پرداخت می‌شود با توجه به هزینه‌ی برخی از خوابگاه‌ها خودگردان کم است، تصریح کرد: از دیگر راه‌حل‌های معاونت دانشجویی در مورد خوابگاه‌های خودگردان این است که با توجه به اعتبارات معاونت در سال جدید درصورت امکان کمک هزینه‌ سکونت در این خوابگاه‌ها افزایش داده شود، البته با توجه به این‌که مطمئنا اجاره بهای این خوابگاه‌ها نیز در سال جدید افزوده می‌شود ممکن است این افزایش کمک هزینه رضایت دانشجویان را جلب نکند.



وی با اشاره به وعده‌های رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته دانشجو به دانشجویان PHD درباره‌ خوابگاه خاطر نشان کرد: دکتر جعفریان قول داده بودند هزینه‌ی پرداختی دانشجویان در ترم زوج سال گذشته تا 50 درصد کاهش پیدا کند که این امر از ابتدای اسفند‌ماه عملی شد و هدف معاونت دانشجویی این است که در سال آینده نیز با توجه به اعتبارات این هزینه را کاهش دهد.



معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران
محقق با تاکید بر این‌که در هر حال هیچ‌گاه رقم کمک هزینه داشنگاه برای خوابگاه‌های خودگردان به رقم تورم و افزایش اجاره بهای این خوابگاه‌ها نخواهد رسید، گفت: در حال حاضر خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران ظرفیتی حدود 5000 دانشجو دارد که تقریبا 2500 نفر کمتر از ظرفیت مورد نیاز دانشگاه است. بنابراین تنها پیشنهاد عملی برای حل این مشکل دخالت صندوق رفاه وزارت بهداشت در امور خوابگاه‌ها می‌تواند باشد.


وی با اشاره به این‌که صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت با توجه به اینکه متولی اصلی تامین رفاه دانشجویان است، می‌تواند با ورود به امور خوابگاهی شهرهای بزرگ که از مشکلات جدی در این زمینه رنج می‌برند مشکلات دانشجویان این مناطق را کاهش دهد، اظهار کرد: با توجه به این‌که مبلغی که برای اجاره ساختمان‌های بزرگ به عنوان رهن پرداخته می‌شود، از بین نمی‌رود صندوق رفاه می‌تواند در این بخش سرمایه‌گذاری کند و سپس این مبلغ به‌طور کامل به صندوق باز گردد.


وی در پاسخ به این‌که صندوق رفاه خود را متولی تامین خوابگاه برای دانشجویان نمی‌داند و این امر برعهده دانشگاه‌ها است، تصریح کرد: صندوق رفاه باید در این بخش دخالت و سرمایه‌گذاری داشته باشد.


محقق هم چنین در مورد عدم تعلق خوابگاه به دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با توجه به کمبود خوابگاه گفت: اولویت معاونت دانشجویی این است که خوابگاه‌های موجود بیشتر به دانشجویان مقاطع پایه تعلق یابد، زیرا دانشجویان تحصیلات تکمیلی حق‌الزحمه دریافت می‌کنند و تا حدودی می‌توانند مخارج خود را نسبت به دیگران تامین کنند و از طرف دیگر این دانشجویان به لحاظ سنی نیز بزرگتر هستند و راحت‌تر می‌توانند

آمار بازدید: 389 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image