ارتباط مستقیم با 30559 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
آموزشگاه راه ذکریا
beikmohammadlou
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
آموزشگاه
تدریس ریاضی رجبی
تدریس آیلتس بهرامی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
ایران مدرس کتاب تجزیه و تحلیل مسائل سازه های فولادی

تجزیه و تحلیل مسائل سازه های فولادی

تجزیه و تحلیل مسائل سازه های فولادی
مولف: مهدی زهرائی،‌ میلاد شعبانیان، حسن روستایی، کیوان کاظمی مستقیم مترجم: --- انتشارات: فدک ایساتیس معرفی شده توسط: دکتر محمدی (22 سال سابقه)

درس طراحی سازه های فولادی یکی ازمهمترین دروس کاربردی رشته مهندسی عمران می باشد. دانشجویان این رشته در طول دوران تحصیل، با اصول کلی طراحی سازه های فولادی با توجه به ضوابط و قوانین آنها آشنا می گردند. اصولا طراحی سازه های فولادی با توجه به آئین نامه های معتبر انجام می شود. کشورهای مختلف با بهره گیری از ضوابط وآئین نامه های مرتبط، بحث کنترل و بررسی طراحی سازه های فولادی را انجام می دهند.

تقریبا اکثر ساختمانهای فولادی موجود به روش ارتجاعی طراحی شده اند. در دنیای امروز در دوران مختلف سازه های فولادی متعددی طراحی واجرا شده اند، که هریک با مهمترین سازه زمان قبل از خود رقابت می کنند که یکی از علل همین برتری و رقابت،‌ روش های طراحی است. یکی از این دسته روش های طراحی روش ضریب بار و مقاومت می باشد. این روش بخش عمده ای از مفاهیم طرح نهایی، طرح خمیری و طرح حالت حدی را دربردارد. درحالت حدی به عنوان فلسفه این روش، استحکام براساس ظرفیت باربری سازه است که استحکام خمیری، کمانش، تردشکنی، خستگی، واژگونی و.... رانیز در برمی گیرد. این روش بیشتر به تامین استحکام سازه براساس حالات حدی می پردازد و قضاوت عملکرد سازه را دربرابرحالات کارایی بیشتر به مهندسین سازه واگذار می کند. از این رو کتاب حاضر با توجه به عنوان"تشریح مسائل سازه های فولادی به روش ضرایب بارو مقاومت" حاصل بخشی از زحمات مولفین است که جهت آشنایی و درک بهتر مطالب و مسائل مربوط به روش مذکور و تشریح مسائل کتاب دکتر مک کورمک به ترجمه دکتر فریدون ایرانی تنظیم گردیده است.


--------------------------------------------------------------------------------

پیشگفتار

در حال حاضر روش LRFD جدیدترین روش طراحی در زمینه طراحی سازه های فولادی می‌باشد؛ که اخیراً به عنوان یک روش قابل استفاده در آیین نامه کشور نیز وارد گردیده است. در این زمینه یکی از کتاب های معتبر چاپ شده کتاب "طراحی سازه های فولادی به روش ضریب بار و ضریب مقاومت " توسط دکتر مک کورمک می باشد که ترجمه و چاپ نیز شده است و می-توان گفت جزو معدود کتاب های مرجع ترجمه شده در زمینه طراحی به روش فوق می باشد.
با عنایت به اینکه کتاب مذکور شامل تمرینات کاربردی و عملی فراوانی بوده و با توجه به کم بودن مثالهای حل شده در این زمینه و همچنین نیاز مبرم دانشجویان و مهندسان عزیز کشور به چنین تمرینات کاربردی، تمرینات این کتاب به عنوان مرجعی برای سوالات و تمرینات کاربردی، در این مجموعه حل می شود. شایان ذکر است که قبل از دیدن حل مسائل باید اقدام به حل آنها شده باشد.
با امعان نظر به اینکه کتاب پیشرو برای نخستین بار چاپ گردیده است قطعاً خالی از اشکال نبوده، لذا از تمامی اساتید و خوانندگان محترم خواهشمند است ایرادات و نکات لازم را جهت پیشرفت و تکمیل کتاب فوق به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند.
امید است با همفکری و همکاری شما عزیزان مجموعه حاضر هرچه سریعتر به یک مجموعه کامل و کاربردی تبدیل گردد.


--------------------------------------------------------------------------------

فهرست مطالب

فصل 3 تحلیل قطعات کششی 1

فصل 4 طراحی قطعات کششی 25

فصل 5 مقدمه‌ای بر قطعات فشاری 41

فصل 6 طراحی ستونها تحت فشار محوری 53

فصل 7 دنباله طراحی ستونها با فشار محوری 69

فصل 8 مقدمه‌ای بر تیرها 83

فصل 9 طراحی تیرها برای اثر لنگر 113

فصل 10 طراحی تیرها 147

فصل 11 قطعات تحت خمش و نیروی محوری 179

فصل 12 اتصالات پیچی 199

فصل 13 ادامه اتصالات پیچی 213

فصل 14 اتصالات جوشی 241

فصل 15 اتصالات ساختمانی 269

فصل 17 تیرهای مختلط 285

فصل 18 ستونهای مختلط 309

فصل 19 تیرهای مرکب، تیرورقها 327

آمار بازدید: 1259 بار
ثبت نظر درباره کتاب
Security Image

دانلود کتاب درسی