ارتباط مستقیم با 30549 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
آموزشگاه
beikmohammadlou
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
تدریس آیلتس بهرامی
آموزشگاه راه ذکریا
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
ایران مدرس اخبار سایر اخبار اخبار جدید مدارس 27 مهر 93

اخبار جدید مدارس 27 مهر 93

کارنامه سلامت رفتاری 258 هزار دانش‌آموز روی میز کار مدیران مدرسه


رئیس اداره مشاوره مدارس شهر تهران ضمن اعلام آمادگی همکاری همه جانبه با ستاد مبارزه با مواد مخدر جهت اجرای برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد گفت: تاکنون کارنامه سلامت رفتاری 258 هزار دانش آموز مقطع متوسطه را به مدیران مدرسه ارائه کرده‌ایم.

به گزارش سرویس اجتماعی ایسنا، ابوالفضل رحمانی با بیان اینکه بیش از 1500 مشاور متخصص با مدارس پایتخت همکاری دارند، گفت: پیشگیری از اعتیاد موضوع مهمی است که در آموزش و پرورش شهر تهران مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس اداره مشاوره مدارس شهر تهران افزود: در جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد به مواد مخدر طی ارزیابی دقیق از سلامت روانی و رفتاری دانش آموزان طی دو سال گذشته بیش از ۱۲۶ هزار دانش‌آموز متوسطه در سال ۹۱ و ۱۳۲ هزار دانش‌آموز متوسطه دیگر در سال ۹۲ در ۴۲ مولفه رفتاری و چگونگی اوقات فراغت مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۳۹۹ پروفایل و نیمرخ روانی مدرسه‌ای دانش آموزان متوسطه صادر شده است، ادامه داد: این پروفایل‌ها به عنوان کارنامه وضعیت سلامت رفتاری وروانی روی میز کار مدیران مدرسه قرار گرفته است.

به گفته رئیس اداره مشاوره مدارس شهر تهران رفتارهای پرخطر، خشم، افسردگی، نگرش نسبت به خانواده، حمایت‌های اجتماعی و چگونگی اوقات فراغت از جمله مولفه‌های رفتاری است که در دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال مورد بررسی قرار گرفته تا برای کمک به آنها قدم‌های موثر برداشته شود.

رحمانی با بیان اینکه نقطه به نقطه مدارس متوسطه شهر تهران از نظر ۴۲ مولفه رفتاری آسیب شناسی شد، گفت: در مرحله بعد کمیته‌های ۱۹گانه ارتقا سلامت روانی و رفتاری در مناطق آموزش و پرورش تشکیل دادیم.

وی اضافه کرد: دانش آموزان در معرض اعتیاد در یک یا چندین مولفه ارزیابی روانی و رفتاری، کاستی داشته و به ما جهت پیشگیری از گرایش به مصرف مواد مخدر هشدار می‌دهد.

رئیس اداره مشاوره مدارس شهر تهران اظهارداشت: دانش‌آموزان بر اساس این مولفه‌ها به پنج دسته پایین، بسیار پایین، متوسط، بالا و بسیار بالا تقسیم شده و نتایج به صورت نموداری در اختیار مدیران مدارس قرار گرفته است همچنین اصل کار و فعالیت ما در این زمینه مداخله روانشناسانه بعد از آسیب‌شناسی است که در حال حاضر نقشه راه ارتقا سلامت رفتاری و روانی دانش‌آموزان تهیه شده است.

رحمانی با بیان اینکه ارکان چهارگانه شورای مدرسه و آموزش، اتاق فکر هسته‌ها و مدیران منتخب، شورای پرورشی در مناطق و کمیته منطقه‌ای در این راستا تشکیل و امسال با قوت بیشتری فعالیت می‌کند، از برگزاری ۱۵ جشنواره در ۱۵ منطقه در راستای پیشگیری از اعتیاد و ارتقا سلامت روانی خبر داد و گفت: با توجه به بررسی ۴۲ مولفه رفتاری دانش‌آموزان، حمایت‌های بیشتری را در این رابطه نیازمندیم.

وی با بیان اینکه زمانی که رفتارهای پرخطر در جامعه هشدار می‌دهد باید با آموزش‌های لازم، نوجوانان و جوانان را در مقابل آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد واکسینه کنیم.

رئیس اداره مشاوره مدارس شهر تهران افزود: گفتمان‌سازی، ارائه مشاوره، مقاوم‌سازی در مقابل اعتیاد، همچنین استفاده از هنر برای پیشگیری و اتکا به رویکردهای علمی و پژوهشی باید جهت مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد.

رحمانی با اشاره به اینکه برنامه‌های اداره مشاوره مدارس در سال‌های آتی نیز ادامه می یابد و در رابطه با پیشگیری از اعتیاد مقطعی عمل نمی‌کنیم، تصریح کرد: دانش‌آموزان باید مهارت حل مسائل و مشکلات را فراگیرند. نوجوانان ما اکثرا به دنبال راحت‌ترین راه حل اند و حل مساله را فرا نگرفته‌اند.

وی تاکید داشت: باید لایه‌هایی از آموزش‌های متنوع را به صورت هدفمند ارائه کرد تا بتوان نوجوانان را در مقابل اعتیاد واکسینه ساخت. با این راهکار گرایش به مصرف مواد به طور چشمگیر کاهش یافته و حتی دیگر نیازی به انسداد مرز جهت جلوگیری از مواد مخدر نیست. این زمان می‌توان گفت در حوزه پیشگیری از اعتیاد موفق عمل کرده‌ایم.

رئیس اداره مشاوره مدارس شهر تهران از آغاز همکاری‌های بیشتر با ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد و گفت: آمادگی همکاری همه جانبه با این دستگاه جهت تحقق رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر را داریم.

رحمانی در پایان تهران را پیشانی نظام برشمرد و افزود: نقشه آسیب‌پذیری دانش‌آموزان پایتخت را احصا کرده‌ایم. همچنین تاکنون گزارشی از اعتیاد دانش‌آموزان ابتدایی تهران نداشته‌ایم ولی معتقدیم پیشگیری از اعتیاد را حتی باید از دوران پیش از مدرسه انجام داد تا در آینده به دلیل مشکلات رفتاری، خانواده‌ها به این بلیه شوم اجتماعی گرفتار نشوند.

------------------------------------------------------



حرکت به سمت حذف مدارس کپری

وزیر آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه به سمت حذف مدارس کپری در کشور پیش می‌رویم گفت: تا جایی که بافت محلی اجازه دهد، مدارس دائمی در مناطق محروم دایر می‌کنیم.

علی‌اصغر فانی در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وضعیت رسیدگی به مدارس کپری اظهار کرد: بنده خودم به مدارس کپری رفته‌ام؛ ایجاد کپر در مناطق گرمسیری یک روش مناسب است که با بافت محلی و شرایط آب و هوایی منطقه مربوطه سازگاری دارد.

وی افزود: در واقع وقتی هوا گرم می‌شود به حصیرهای کپر که آب بپاشند باد داغ تبدیل به باغ خنک می‌شود و همانند یک کولر عمل می‌کند، بنابراین شاید ساختن مدرسه با بتون و میلگرد در برخی مناطق مناسب نباشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه البته تلاشمان بر این بوده است که تا حد امکان و تا جایی که بافت محلی اجازه دهد مدارس دائمی در مناطق محروم دایر کنیم گفت: هرچند نسبت مدارس کپری به مدارس کل کشور در مقایسه با سال‌های گذشته بسیار اندک است، اما اکنون به سمت حذف مدارس کپری پیش می‌رویم.

فانی تاکید کرد: البته اصراری هم نداریم مردم را از فرهنگ خود دور کنیم.
----------------------------------------



المپیادهای درون مدرسه ای تقویت می شود

مشاور معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، المپیاد درون مدرسه ای را بزرگترین رویداد فوق برنامه ای سالتحصیلی جدید دانست و گفت: برگزاری اینگونه برنامه ها در آموزش و پرورش تقویت می شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، علی‌مرادی در مراسم افتتاحیه المپیاد دانش آموزی درون مدرسه ای در تبریز، یکی از مقوله های تاثیرگذار در جوامع امروزی را بحت تربیت بدنی دانست و اظهار کرد: انسان امروز، با توجه به فرهنگ و سبک زندگی شهرنشینی دارای فقر حرکتی است و مشکل ساختار قامتی در نتیجه این کم تحرکی است که با ورزش کردن قابل حل است.

وی، گفت: المپیاد درون مدرسه ای بر پایه سیاست های استقرار مدیریت آموزشگاهی،توسعه افزایش مشارکت اولیا و سایر نهادها در آموزش و پرورش،تمرکز زدایی و توانمند سازی نیروی انسانی بنا نهاده شده است.

وی المپیاد درون مدسه ای را بزرگترین رویداد فوق برنامه ای سال تحصیلی جدید عنوان کرد و گفت:با توجه به اینکه این المپیاد تا پایان سال تحصیلی در مدارس ادامه خواهد داشت و خود دانش آموزان یا شرکت کننده و یا برگزار کننده این مسابقات خواهند بود پس باعث ایجاد انس و الفت بین دانش آموزان خواهد بود که این از از اهداف مهم این طرح است.

وی توسعه ورزش همگانی و قهرمانی را از دیگر اهداف این طرح عنوان کرد و گفت: امیدوارم با مشارکت اولیا و سایر نهادها این پروژه ملی با هدف ایجاد نشاط در مدارس به نحو احسن اجرا شود.

آمار بازدید: 339 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image