ارتباط مستقیم با 30549 استاد
مشاهده لیست مدرسین
مشاهده ویدیوی مدرسین
IELTS-TUTOR
تدریس خصوصی استاد شاسواری
آموزشگاه
تدریس خصوصی زبان انگلیسی خانم وکیلی
تدریس ریاضی و فیزیک شاسواری
تدریس خصوصی بهمن آبادی
تدریس آیلتس بهرامی
آموزشگاه راه ذکریا
باباخانی تدریس فیزیک کنکور
تدریس ریاضی رجبی
تدریس خصوصی دکتر سرپرست
beikmohammadlou
ایران مدرس اخبار سایر اخبار ایجاد پارک‌های علم و فناوری تخصصی در کشور

ایجاد پارک‌های علم و فناوری تخصصی در کشور

معاون پژوهشی وزیر علوم از ایجاد پارک‌های علم و فناوری تخصصی خبر داد و گفت: بر این اساس پارک‌های موجود در تهران از حالت جزیره‌ای به صورت یکپارچه درمی‌آیند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تشریح برنامه‌های راهبردی این معاونت با محوریت مقاوم سازی اقتصاد بر پایه اقتصاد دانش بنیان، از برنامه ایجاد پارک علم و فناوری استان تهران خبر داد و گفت: بر این اساس پارک‌های موجود در تهران از حالت جزیره‌ای به صورت یکپارچه درمی‌آیند.

وی افزود: از جمله برنامه‌های در نظرگرفته شده در وزارت علوم برای دستیابی به اهداف اقتصاد دانش بنیان می‌توان به ایجاد پارک علم و فناوری استانی در استانهای فاقد پارک اشاره کرد.

احمدی ادامه داد: در این میان در نظر است یک پارک علم و فناوری استانی در سطح استان تهران نیز ایجاد کنیم به نحوی که پارک‌های فناوری واقع در شهرتهران از حالت جزیره‌ای به صورت یکپارچه درآیند و به عبارتی دیگر سیستم مدیریتی پارک‌های تهران تجمیع شود.

وی افزود:‌ همچنین در نظر است که پارک‌های علم و فناوری تخصصی نیز ایجاد کنیم که در اولین گام پارک علم و فناوری نفت و گاز و ICT تاسیس می‌شود.

دبیر شورای عالی عتف یکی دیگر از برنامه‌های تدارک دیده شده وزارت علوم برای رسیدن به اقتصاد دانش‌بنیان را تقویت و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه برای‌ اجرای طرح‌های کلان ملی مورد نیاز کشور در حوزه‌های نفت، صنعت، تجارت، دفاع، ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد و گفت: حمایت از توسعه صادرات محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد از دیگر برنامه‌های موجود به شمار می‌رود.

احمدی در ادامه ایجاد کریدورهای (مناطق) ویژه فناوری و توسعه کمی و کیفی موسسات پژوهشی بخش خصوصی و ارتقای فرهنگ کارآفرینی در آنها را از جمله اولویت‌های درنظر گرفته شده دانست.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم هدفمندسازی اعتبارات پژوهشی بر اساس شاخص‌های پژوهشی و فناوری را از دیگر اولویت‌های این معاونت خواند و افزود: بر این اساس معیارهایی را برای توزیع اعتبارات پژوهشی تنظیم و آن را برای انجام به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارجاع می‌کنیم.

وی گفت: در برنامه‌های راهبردی این معاونت با محوریت اقتصاد دانش‌بنیان موضوع هدایت تحصیلات تکمیلی به سمت پژوهش‌های کاربردی مدنظر است تا طی آن نیازهای جامعه متناسب با زمینه‌هایی که به رفع وابستگی کمک می‌کند،‌ مرتفع شود.

وی "ایجاد و توسعه مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری به عنوان بستر کارآفرینی، فناوری و نوآوری"، "تغییر نظام فکری دانشگاهی از بعد صرفا آموزش محوری به سمت پژوهش محوری مبتنی بر نوآوری و کارآفرینی و تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های کارآفرین"، "توانمندسازی نیروی انسانی در حوزه فناوری با برگزاری کارگاه‌های علمی" و "توسعه زیرساخت‌های فناوری منطبق با اولویت‌ها و ظرفیت‌های استانی و منطقه‌ای و بر اساس آمایش فناوری" را از دیگر برنامه‌های این معاونت در راستای مقاوم سازی اقتصاد بر پایه اقتصاد دانش بنیان دانست.

احمدی از برنامه اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به کارآفرینان و فناوران برتر مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد خبرداد و گفت: همچنین در راستای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان در نظر است که حمایت همه جانبه از شرکت‌های دانش بنیان با استفاده از ظرفیت قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان صورت گیرد.

به گفته معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تدوین راهکارهای ارتقای توان علمی و پژوهشی شرکت‌ها به منظور صدور دانش فنی یا خدمات فنی و مهندسی و شناسایی نیازهای علمی و پژوهشی کشورهای همسایه و دوست و تقویت روابط تجاری و فناوری با آنها از دیگر برنامه‌های موجود برای دستیابی به اقتصاد دانش‌بنیان به شمار می‌رود.

وی در خاتمه از راه‌اندازی شبکه آزمایشگاه‌های علمی کشور (شاعا) برای خرید هدفمند تجهیزات و جلوگیری از خرید بی‌رویه و نیز بهینه‌سازی فرآیندهای استفاده از تجهیزات موجود که در نهایت موجب صرفه‌جویی در هزینه‌ها خواهد شد خبر داد و گفت: راه‌اندازی کار گروه حمایت از ساخت داخل برای حرکت به سوی حذف خرید خارجی تجهیزاتی که نمونه مشابه داخلی دارند از دیگر برنامه‌های موجود به شمار می‌رود.

آمار بازدید: 145 بار
ثبت نظر درباره مقاله
Security Image